Majoros János Károly – A természeti törvény betartása az igazi harmónia és jólét forrása

A korábbi előadásokhoz hasonlóan a negatív érzelmek asztrál-energiájára és a káros mentál üzenetekre kell hivatkoznom, mint tudatszint csökkentő tényezőkre. A 120 évvel ezelőtti embernek a szív magasságában volt a tudatossága, -mely még adott valamelyes szívcsakra nyitottságot-, ami mostanra a köldök alá csökkent. Ettől van az emberek szeretetlensége és szenvedése.

A különlegesen tiszta energiaszint megszerzéséért születtünk, de a legtöbben nem ismerik ezeknek a módszereit. Az emberek létforgatag 6 világában törvény alatt vannak, szenvednek korábbi karmáik miatt, és ezért nincs az Élő Fénnyel kapcsolatuk. Az emberek kis hányada szerencsére jó tendenciákkal rendelkezik a korábbi életeiből, és azt mára áthozva, segíthetik a többieket az elemekkel való kapcsolatvesztés lassításában. Mindenkinek egy jó alapot ad a felsőbb dimenziók energiatere felé való mentál nyitottság, akár angyali erőterekre gondolunk, és beolvasztjuk azok erényeit, jó tulajdonságait, vagy bármelyik Fényvallás inkarnációi felé megnyílunk, és általuk töltjük saját szívcentrumunkat. Betartjuk az Isteni Törvényt, azaz a „nem-ártást” és ezzel a fej fölé került tudatosságunkkal magunk is Törvénnyé válunk, segítve a többi gyakorlót ennek eléréséhez.

Aki képessé válik behívni a Fényt a szívcentrumába, ezzel az egész családját, környezetét is tölti energiaveszteség nélkül, mert automatikusan utántöltődik a szívcentrumán keresztül kapott Fény által. Ez egy könnyű testérzetet biztosít, igazán ennek kellene az ember alapállapotának lennie. A szervek kitisztulnak, a bőr megfiatalodik az elemekkel való jó kapcsolat által. Ezzel megszabadul a családi kötésektől, ugyanis a vastagbélen, vesén, májon stb. ott lógnak a rokonság és korábbi párkapcsolatok pókhálószerű kötései, ezeken folyik el az emberek életenergiája, azért van ilyen csekély energiaszintje az embereknek, ezért betegek és öregednek. Ugyanakkor, ha valaki tisztán, ölés mentesen táplálkozik, annak a kisugárzása is megváltozik egy idő után. Selymesebb, kellemesebb energiája lesz, továbbá sejtszintű tisztulás hatására jobban veszi a magas szintű Fényáramlás rezgéseit. Aki betartja a Törvényt, maga is az Örök Fény áramlásába kerül.

Ma sokan nehezen képesek az elme játékainak a lecsillapítására, folyamatosan a béta agyhullámok 20 hertz feletti tartományában tartózkodnak. A zaklatott állapotot a meridián blokádoknak tulajdoníthatjuk. Izomlazítással és légzéstechnikákkal lehetséges a meditációs állapotot elősegítő alfa agyhullám alsó, 7-8 hertzes tartományába kerülni, mert ezzel a szervi tudatalattikból felhozhatjuk a családi érzelmi lerakódásokat, egészen fogantatástól kezdve.

A mai stresszes világban az energiaszint megtartása napi 20-30 perces helyes önvizsgálati meditációval lehetséges, beavatásokkal és mantrákkal rendelkezve. Aki ezt nem végzi el, annak az 1-4. auraburkának föld, víz, tűz és levegő elemekkel kapcsolatos nyitottsága, energiaszintje a környezetbeli emberek és a földsugárzások miatt folyamatosan csökken, betegséget, öregséget és halált okozva.

Majoros János Károly előadása a IV. VNTV Fesztiválon és 33. Kombucha Napon.

Hozzászólás