Teljességgel önmagammal

Sok csodálatos nő és férfi él most egyedül. A régi párkapcsolati minták, családi modellek hosszú távon nem váltották be a hozzájuk fűződő boldogság reményeket, és ma láthatjuk, hogy milyen nagymértékben végződnek különválással a kapcsolatok.

A régi, ellaposodott, vagy alapjaiban sem működő kapcsolatok nem minden esetben turbózhatók fel. Az emberi tudatosság emelkedésével a paradigmaváltás elérte a párkapcsolatokat is. A régi sémák már nem működnek, az újat pedig még csak most teremtjük.

Az egyedüllétet most érdemes kihasználni és alkalmassá tenni magunkat egy olyan párkapcsolatra, amire valóban vágyunk, ami már nem az őseink életét ismételi és játssza újra, meg újra, és nem is az eddig látott, hallott, tapasztalt elképzeléseinkre épül. Kiváló lehetőség van ezt az időszakot arra fordítani, hogy megszabaduljunk a tudatalatti mintáinktól, a hit- és hiedelemrendszereinktől, a korábban megfogalmazott elképzeléseinktől és a párunk megtalálásával, valamint a vele való együttműködéssel kapcsolatos elvárásoktól. Minden kollektív energia ezt a folyamatot támogatja most!

Marton Beáta és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás