Egészséges, élő édességek

A magyarok generációkon át tartó helytelen táplálkozási szokásai most fejtik ki hatásukat a különféle ételallergiák, érzékenységek és emésztési problémák megjelenésén keresztül.

Az emberi szervezet igen türelmesnek mondható, hiszen elég sokáig tűrte a „szemetet”, de úgy tűnik, hogy mára megelégelte azt. A magyar konyha alapvetően nehéz, húsos ételeket, cukros édességeket kínál, de már egyre többen kutatják és kínálnak egészséges reform megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhetjük az egészségünket, a karcsúságunkat, ugyanakkor az ízlelőbimbóiknak is felejthetetlen élményt kínálnak.

Mi jellemző az élő ételekre és azok elkészítésére? Hogyan tud egy édesség, akár egy karácsonyi beigli is egészséges lenni?

Közelednek az ünnepek és Lénárt Gitta olyan különleges receptekkel kedveskedik, amelyek isteni finomak, egészségesek, és a megszokott kedvenceinket sem kell nélkülözni. Önmagában véve az is egy ajándék, ha az ünnepi asztalra egy csodálatos, megújult ételköltemény kerül.

Az Élő édességek című könyv megrendelhető a Bioenergetic Könyvkiadótól ITT!

Lénárt Gitta és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás