Hogy lehet, hogy nem mindenki betegszik meg?

Miért van az, hogy egyikünk bármit megehet, mindent meg tud emészteni, nem lesz beteg, míg másoknak lassan mindentől lesz valami baja. Miben tud segíteni az immunrendszer és vajon meddig tudja tolerálni és tudja kivédeni azt a sok szemetet, amit elfogyasztunk?

A táplálkozásunk egyéni felelősség és tisztában kell lennünk azzal, hogy mit veszünk a szánkba és azzal mit okozunk. Ha pedig már megettük, a további gondolatainkkal fokozni tudjuk a káros hatásokat.

Nem ehetünk már csak úgy meg bármit, amit az élelmiszerpolcokon találunk. Az, hogy nem bízhatunk meg az élelmiszergyártók kínálatában a tudatos életre és felelősségvállalásra kényszerít bennünket. Az megint más kérdés, hogy hogyan juthatott el idáig az ember, hogy hogyan engedheti meg magának bárki, hogy szabadon és büntetlenül mérgekkel etethesse emberek millióit.

Mester Károly és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás