Hogyan gyógyítanám én a rákot?

Amikor maghallod, hogy rákos vagy, azonnal elkezdesz egy részt gyűlölni magadban, azonnal kitaszítanád, megölnéd, ellöknéd.

Mi a rák legfontosabb tulajdonsága? Hogy az életeden is túl is ragaszkodik hozzád! Okos, ravasz, ügyes és tudja, hogy mindent elfoglal, az ő győzelem kiáltása egyben maga a haláltusája is.

A rák két alapvető szülőanyja a szeretetlenség és a ragaszkodás. A rák gyógyításának két alappillére tehát az, amire nem számít. Az egyik az, hogy a rákot a szeretet legforróbb hőfokán öleljük magunkhoz, mint édes gyermekünket, a másik pedig, hogy megtanuljuk elengedni a ragaszkodásunkat mindenhez, aminek az elvesztése félelmet és gyötrődést okoz, vagy valaha okozott nekünk. Minden amihez ragaszkodsz, használ téged és a szeretetlen rák képében együtt lépdeltek a halálba.

A rák ugyanúgy ragaszkodik hozzád és birtokol téged, mint ahogyan te ragaszkodsz a pozícióhoz, a vagyonhoz, a párkapcsolathoz, a tudáshoz, minden átmeneti dologhoz, ami számodra a földi létedet jelenti, minden, amivel azonosultál.

Ahogy az egó kijátssza a feltétel nélküli tiszta szeretetet, a rák pont úgy játssza ki az immunrendszert. A gyógyulás kulcsa nem lehet más, mint az elengedéssel visszatérni a feltétel nélküli szeretet, az egó nélküli, tiszta fény állapotába.

Jakab István

Hogyan gyógyítanám én a rákot?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás