A Siker Törvénye

A sikerre mindenki vágyik, de módszertant valószínűleg nem véletlenül nem kapunk hozzá az iskolában. Ezt mindenkinek magának kell a kudarcain, tapasztalatain keresztül elsajátítania. Persze magánúton számos ilyen irányú képzési és önképzési lehetőség adódik.

A hírnévre és a gazdagságra való természetes igény belénk van kódolva, hiszen érezzük, hogy ezek hiánya belső elégedetlenséghez, beszűküléshez, az élethez való viszonyulás megromlásához vezet.

A siker vágya nem önzőség, hanem a fejlődés, a tanulás útján való tökélesedés természetes belső felhajtóereje. Napoleon Hill szerint „Egyetlen ember sem juthat hírnévhez és gazdagsághoz anélkül, hogy másokat is magával ne emelve. Ezt egyszerűen nem lehet megtenni.”, tehát míg a sikertelenség, mind a siker magával ránt másokat is és nem kell részleteznünk, hogy a kettő közöl melyik hatása a kedvezőbb.

A nyitott, saját életéért felelősséget vállaló, és önmagát képezni vágyó emberek számára elérhetővé vált magyar nyelven Napoleon Hill, 20. század eleji tudományossága, mely tiltott tanítás volt, amely azelőtt csak egy szűk elit számára voltak elérhető, olyanok részére, akik ma a világ uraiként irányítják az egész emberiséget.

A Siker Törvénye, a 16 leckéből álló könyvsorozat megvásárolható a www.sikertorvenye.hu weboldalon.

Dr. Kelemen István és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás