Kettőnk üzenete Istennek

A világ egyre jobban eltávolít minket a szeretettől, Istentől. Ez az istentelen, békétlen és szeretetlen világ pedig nem más, mint a mi belsőnk kivetülése, a saját tükrünk! Ahová jutott ez a világ, az emberiség, a jelenlegi civilizáció, annak nem csupán áldozatai, hanem tettesei is vagyunk!

Olyan jelentős mértékben felgyorsultak az események, hogy az igazi lényegről, a valóságról, a valódi értékekről egyre jobban megfeledkezünk. Az embereket irányító hatalmak folyamatosan gondoskodnak a félelemkeltő eseményekről, amelyeknek az a célja, hogy a figyelmünk mindig azokon legyen és a félelmünk energiájával táplájuk, erősítsük őket!

A tudatos élet azt jelenti, hogy a dolgok mögé nézve nem hagyjuk tovább, hogy megvezessenek bennünket. Azt jelenti, hogy úgy döntünk, hogy nem élünk többé félelemben és a végtelen kiszolgáltatottságban, hanem odafigyelünk az életünkre, és minden egyes pillanatban megteszünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy a tudomásunkra jutott információk figyelembevételével, minőségi, egészséges életet és környezetet teremtünk magunknak és egymásnak.

Ugyan minden lehetőség itt van bennünk a változtatásra – mindig is itt volt -, de azt is be kell, hogy lássuk, hogy ez már Isten nélkül nem megy!

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás