Lélekvándorlás, reinkarnáció – Sokkal több vagy, mint amit a tükörben látsz!

Nem véletlenül érezzük azt, hogy először vagyunk itt a Földön, és az sem ok nélküli, hogy úgy érezzük, hogy több életünk is volt már. Abban sem lehetünk biztosak, hogy halállal megszűnünk egészen. Mi ennek a soha véget nem érő, örökkön-örökké tartó, végtelen születési körforgásnak a mozgatója? Kik vagyunk mi valójában? Ki lehet az bennünk, aki bármilyen alakot, testet tud ölteni, és különféle létformákat képes megtapasztalni?

Nagyon úgy fest, hogy nemcsak emberi lények vannak a Földre inkarnálódva…

Utaztatással a korábbi életeink megismerhetők. Ezek feltárása segíthet megérteni a jelen életünkben zajló eseményeket, a megoldhatatlan problémáinkat, a betegségünket, ráébredhetünk a feladatainkra, amelyek befejezésére most újabb lehetőséget kaptunk, vagy az életküldetésünkre. Számos kilátástalannak tűnő helyzet tudott már megoldódni ezekre az elfeledett információkra való rálátással.

Ráadásul tudatában vagy-e, hogy a gondolataiddal, a vágyaiddal, a cselekedeteiddel, itt és most írod a következő életed forgatókönyvét? Ne mondd azt majd a következő leszületéskor, hogy én ezt biztosan nem terveztem, én ilyen biztosan nem kívántam magamnak, én ezt nem vállaltam…

Jól vigyázz, mit teszel jelen életeben, hogy mit hagysz a jövő nemzedékére, mert a saját unokád is te leszel!

Papp Gyöngyi Gini és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás