Pusztulás, vagy evolúciós robbanás?

A Homo sapiens létezési módja hiábavalóságának tanulási folyamatát éli át, pont úgy, mint egykoron néhány hal a szárazföldön megtanulta kopoltyúi hiábavalóságát, és kétéltűvé fejlődött. Amennyiben azok a halak vízi Tudományukat igyekeztek volna fejleszteni, új kopoltyúkat és új filozófiákat kiagyalni, teljes mértékben elvétették volna a lényeget.

Most az a kérdés, megtaláljuk-e az UTAT, hogy többé már ne javítgassuk az emberi fuldoklást, hanem másként létezzünk és éljünk e Földön. Létezik-e ebben a testben egy fogantyú, egy emelőkar, ami lehetővé teszi, hogy megváltoztassuk földi létezési módunkat, ugyanúgy, mint ahogy az első mentális rezgés három millió éve kikövezte az utat Einsteinhez és a Boeing 747-eshez? Milyen rezgés? A testben, hol?

Lehet, hogy az élő Anyag ősi formája, a sejt, tartalmaz egy tudatosság-erőt, vagy “rezgésmódot”, amely képes összes jelenlegi készülékeinket és értelmetlen mesterkedéseinket elavulttá tenni? Más szavakkal: új energiaforrásokat, új kommunikációs módszereket feltáró Sejtek elméje, új erőt ad az Anyag kezeléséhez. Az új biológia és új tudatosság lehetővé teszi, hogy szembenézzünk az önpusztításba rohanó faj kihívásaival.

Satprem

Pusztulás, vagy evolúciós robbanás?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás