VNTV Fesztivál, immáron 5. alkalommal

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, immáron ötödik alkalommal is megrendezzük a tavaszi VNTV Fesztiválunkat, amelynek színvonalát folyamatosan emeljük, és hangulatát tovább fokozzuk azzal, hogy a programot gazdagítjuk a több mint 20 éve tartó Kombucha Napi rendezvénysorozatunk hagyományaival is.

5. VNTV Fesztivál

Időpont: 2020. május 9. szombat, 9:30-19:30
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Mottó: Kitört a szeretetvírus! A világba kiáltott szavunk a szeretetvírus útján terjed!

Ott a helyed, ha már meguntál félni. Ott a helyed, ha már eleged van a haragból, a gyűlölet intelmekből. Ott a helyed, ha már megérezted az új remény illatát. Ott a helyed, ha úgy érzed, hogy részese vagy ennek a csodálatos változásnak, ami eltörli ezt a mögöttünk álló több ezer évet, amit törvényekkel szentesítettek, ugyanakkor szemben állt a természet rendjével.

A mi hitvallásunk a szeretetvallás, ami sosem lesz és sosem volt vallás, hanem az egész létezésünket és az univerzumunkat mozgató egységes erő. Milyen vallás az, ami egymás letaposására buzdít, és ha nem térsz meg, ha nem hódolsz be, eléget, megéget. Milyen vallás az, ami az Isten emberi teremtményei között kiváltságokat ad, jogosultságot arra, hogy rabszolgasorba szorítsa embertársait?

Korunk gyermekei vizuális rabságban élnek, ugyanakkor rájuk már nem hat a több ezer éves dogmák elviselhetetlen nyomása. Ő belőlük kell új várat építeni, lelkükből, testükből a legjobbat kiemelni, a szeretet energiájával átölelni, felemelni a Fénybe, ahol szüleink, őseink fájdalmai, félelmei semmivé válnak, gyógyulnak.

Mindnyájan csillagporból vagyunk és az üzenet megérkezett, s ez nem más, mint az ősi rend helyreállítása, ahol is újból egyek leszünk a szeretetben, „minden a mindennel”.

Ez az első olyan belső békés átmenet, amikor az 5. civilizáció végét nem annak véres bukása, apokalipszise zárja le, hanem egy intelligens és tudatos átmenettel a 6. civilizáció átveszi a helyét, ahol nem a sötétség és a félelem már az úr, hanem a szeretet és a béke világossága.

Ha végiggondolod, nincs más út, mert a nagy halálos versengésben, a kipusztulás szélére jutott el ez a zseniális agyú emberiség, és talán végre most meghallja, hogy a túlélő faj nem a vírusgyártó, atombombát gyártó géniusz, hanem a szívében élő, szívével döntő toleráns világegyetem polgára.

Jakab István

Miért fontos egy ilyen rendezvény?

Fajunk egyrészt erőteljesen sodródik egy szociális, környezeti-természeti katasztrófa felé, az ember létbiztonságát megadni hivatott rendszerek összeomlóban vannak, másrészt soha nem volt még a Föld történetében ennyi emberi testben leszületett lélek, aki a spiritualitás, a tudatosság magasabb szintre lépése mellett kötelezte el magát.

Fesztiválunk kitűnő alkalom arra, hogy összehangolódjunk, hogy lejöjjünk végre a képernyőről, hogy együtt, közösen, nagyot ugorjunk a valódi, Önmagunk felé vezető úton, hogy egyre tisztábban lássuk a valóságot, és az igazság erejével átformálhassuk mindazt, ami a boldogságunk, a boldogulásunk útjában áll.

Előadásaink három termet fognak megtölteni. Az emberi létezés hatalmas mérföldkőhöz érkezett. Visszatérni a szeretet-vezérlésű üzemmódba a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolga, de a hatalmasra duzzadt emberi elme és ego ezt annyira megbonyolítja, hogy csak engedni azt, hogy ez magától megtörténjen, a világ legnagyobb csontjává vált a számunkra.

Meghívott előadóink

Jakab István, Dienes István, Kassai Lajos, Petrezselyem József, Demján-Antal Judit, Mester Károly, Hatvani Galina, Bóna László, Pleja, Szilasi Márti, Jakab Judit és Dévity István, EzVanZsac, Marosfalvi Imre Enrico, Dr. Csicsor János, Herbály Péter és a Hungaro Zenekar, Kiss József Zsolt és további meglepetés előadók.

Egésznapos kiállítói vásár

Az előcsarnokban egésznapos kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Több mint ötven kiállító várja különleges portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket!

A kiállítói tér látogatása ingyenes!

Kiállítók jelentkezését várjuk az alábbi telefonszámon: +36/30/653-5376

Szerezze be kedvezményes jegyét elővételben plusz ajándékkal

Elővételi jegyvásárlás, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos aktuális információk a www.vntvfesztival.hu oldalon találhatók.

A korai jegyvásárlóknak idén is szeretnénk azzal kedveskedni, hogy a regisztrációban megadott e-mail címre megküldjük Kollár-Dienes: A valóság határán című könyvét elektronikus formában.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A változtatás jogát fenntartjuk!

VNTV Fesztivál, immáron 5. alkalommal

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás