Ha lép a nép…

Sokan soha nem tapasztaltuk meg, hogy milyen az árnyék, az igazi folytó sötétség. Mindig csak a fény felé mentünk, és tudomást sem vettünk arról, hogy ahol fény van, ott árnyék is van. Nagyon sokan nem jöttek rá, hogy ez a káprázat fénye és nem az isteni önvaló. A kis birkák most lehajtott fejjel eszik meg a felhalmozott konzerveket, a hűtőben tárolt kis kincseiket, sütik a kenyérkéket, és azt hiszik, hogy a mostani világ egy olyan dolog, ami holnapra elmúlik, és minden kiderül a vihar után.

Várja az ufókat, várja az angyalokat, közben észre sem veszi, hogy azok az erők, akik ezt a manipulált káprázati világot felépítették, most az utolsó bástyáikat döntik le, utolsó értékeinket teszik értéktelenné, bedöntik a pénzünket, elveszik javainkat, és ha elegen elpusztultunk már, akkor előjönnek, mint világmegmentők.

Eltörlik a nemzetállamokat, kiiktatják a családokat, bechippelik a világot, hogy végre bebiztosítsák maguknak ezt az ocsmány világpusztító élhetetlenséget. Még a Földanyában bízhatunk, ő radíroz majd szépeket és mocskokat egyaránt. “Mert cinkosok vagyunk mindnyájan “, akik végignéztük a Föld pusztítását, beálltunk azok közé, akik a pénzért mindent feláldoztak ebben a világban. A homo economy útja a végére ért. A bélpoklos kisgömböc még mindig nézi a BUX indexet, azon spekulál, hogy melyik országot vásárolja föl fillérekért. Nekik nem kívánok mást, mint mély szippantásokat ebből a valóságból amelyet ők kreáltak, direkt vagy indirekt úton, ma már mindegy.

Jogos a kérdésed, hogy én mit tennék ebben a szituációban?

Felelős döntéseket hoznék. Mindent megtennék, napokon belül egy saját belső valuta kibocsátásáért, ami nem függ a spekulánsoktól. Feltárnám a belső gazdaságot, és az önállóság irányába terelném,-megalkuvásokkal ugyan. Lépéseket tennék azért, hogy meg tudjunk termelni itthon minden szükséges élelmiszert, védőeszközöket, alap ipari termékeket.

Ghandi jut eszembe aki hasonló intézkedéseket hozott az angol gyarmatositókkal szemben. A forint elértéktelenítése nyomán, egy két héten belül megfizethetetlenek lesznek az élelmiszerek és minden más, ami importból érkezik. És mi nem? Államosítanám azokat a multinacionális intézményeket amelyek kiszolgálják a magyar lakosságot és bármikor olyan függőséget okozhatnak, ami megoldhatatlan helyzeteket hoz létre az országban.

A korábban említett belső pénz tökéletesen megfelelne a belső kereskedelem csereeszközeként anélkül, hogy igénybe kéne venni külföldi valutákat. A Szent Korona bankót már rég nyomni kéne a nyomdákban, hogy minél előbb eljusson a kereskedelmi pontokra. Az embereknél lévő forintot részben le cserélném erre az új csereeszközre, amivel a Magyarországon termelt terményeket, eszközöket lehetne csak megvásárolni. Így lehetne stabilizálni az árakat. E mögé a pénz mögé egyrészről az emberek bizalmát, másrészről azt a minimális arany készletet tennénk, ami a magyar nemzetnek a rendelkezésére áll.

Ezeket a gondolatokat már jóval korábban elhintettük a magyar lakosság körében, de nem volt rá fogékonyság. Ha állami szinten nem akarják ezt bevezetni, akkor minden további nélkül egy kis közösség, egy falu, egy város létrehozhatja a saját pénznemét, és ebben kereskedhet az ott élőkel, az ott fellelhető árucikkekkel .Ezek a kis közösségek egymás között cserealapon kereskednének egymással.

Az első dolog, amit kikövetelnék a jelenleg regnáló kormánytól, hogy azonnali hatállyal vezesse be a digitális népszavazást. Ennek a kontrollját az összes ellenzéki párt bevonásával és a Szent Korona bizottság embereinek az ellenőrzésével tenném meg.
Nincsen magyar ember, akinek nincs mobiltelefonja, nincs személyi száma, TB száma, bármi azonosítója, ami alapján hitelesen le tudná adni a szavazatát. Fontos kérdésekben nap mint nap szavazhatunk. Nyílttá kell tenni a témában a kommunikációt, és valóban a propaganda irányába elcsúsztatott közmédiát, az emberek korrekt tisztességes tájékoztatására kell átformálni. Így akár otthonról is irányíthatod a sorsodat.

Nem kell bedőlni a balliberális propagandának, mert ha jó mélyre ásnátok, megtalálnátok azokat az erőket, akik ezt az egészet létrehozták, generálták és fenntartják. És hogy kivel vinném véghez ezeket a programokat? Lassan egy évtizede dolgozunk egy új világkép kialakításán, amit egyszerűen a másként gondolkodók világának neveztünk el. Rengeteg hiteles szakembert mutatunk be, akik alkalmasak a belső pénz rendszerének kialakítására, a közösségi rendszerek működtetésére. Nincs hova hátrálni! Lépni kell….

Jakab István

Ha lép a nép…

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás