Mi lesz a koronavírus után?

A koronavírus-járvány olyan globális helyzetet teremtett, amire még soha nem volt példa az emberiség történetében. A külső világban már szinte elhallgatott minden, de belül az elme egyre csak gyártja a vírusról az elképzeléseket, és rémtörténeteket vetít előre arról, hogy mi lesz ezután.

Vannak akik sötét, gonosz, netán földönkívüli erők szándékos támadását látják emögött, vannak akik a természet és Isten haragját vélik felfedezni, és nem maradhatnak el a csodálatos Aranykor eljöveteléről szóló elképzelések sem. Azt azonban nem sokan tudják, hogy amikor az elme elcsendesedik, maguktól fel tudnak bennünk bukkanni a megfelelő válaszok a kérdéseinkre, ahelyett, hogy mindenféle külső híresztelésekre és magyarázatokra hallgatnánk.

A józan eszünket használva, ha tisztán ránézünk a helyzetre, sok minden mást is észrevehetünk most a félelmetes és veszélyes kórokozón kívül. Mi az, ami tényszerűen is látszik, és nem érdemes figyelem nélkül hagyni?
Mi a szerepe ebben a helyzetben a csendnek? Mit adhat nekünk a csend, mi mindenre ad lehetőséget? Ki tudunk-e jól jönni ebből az egész helyzetből?

Kövesse Dienes Istvánt a YouTube csatornáján is:
Dienes István- Tudomány és tudat újratöltve

Dienes István és Jakab István beszélgetése.

Kategória: Ezotere-fere

Hozzászólás