Jó lenne végre nem világvége! (2020)

Gondolkoztál-e már azon, hogyan alkotsz véleményt, mi a cselekedeteid mozgatórugója, hogyan hozol meg sorsdöntő elhatározásokat? Amikor a természet törvényeit fogadjuk el alapnak a világban, a dolgok tökéletesek, magától érthetőek.

Mint természeti lények a földanya gyermekeiként tökéletesek vagyunk. Az emberre vonatkozó törvények kizárólagosan a természet alapszabályai. Nem szegheted meg egy pillanatra sem, azok mindenkire vonatkoznak. A természetben nincsenek kiváltságok, nincs korrupció. A földanya szellemétől elszakadva, egy pillanat alatt bekaphatsz egy mérges bogyót, vagy belesétálsz egy medve málnás kertjébe. A következmények nem fellebbezhetők… Ez a valóság az ős törvény, a gyökér, a hovatartozás.

Minden, ami ezen kívül létezik, az az elme manipulatív tevékenységének része. Miután kiszakadtunk gyökereinkből, megtagadtuk földanyánkat, magunk által kreált szabályok közé kényszerítettük a létezésünk. Az elme mindig szabályokat és kapaszkodókat keres. A földanyától kiszakadva, új szabályokat, ítéletrendszereket kreál, amivel mindig felmenti magát bűnei alól, igazolja árulását, erkölcstelenségét. Ezt hívjuk civilizációnak: itt betegek a játékszabályok, sőt ki merem jelenteni, hogy teljes tudatlanságban, amnéziában élünk, a természetes gyökereink nélkül! Amit kapunk azt eszünk, ételt, ideológiát, erkölcsöt. Az emberiség most egy önpusztító programra van behangolva. A tudásmorzsákat tudatosan elferdítve adagolják az emberiségnek, amely ez alapján alkot véleményt. Nem tehet mást, hiszen a természethez kötődő kapaszkodót elvesztette, ez által alap értékítéletét, vagyis alapállását. A jó hír, hogy sokan ébrednek civilizációs rémálmukból. Csak jól kell kérdezni, így magad kapod a választ és nem a médiumok ízfokozós szappanoperáin élsz tovább…

Mi alapján hozod meg döntéseidet? Mi alapján szép vagy csúnya valami? Mi alapján hívunk embereket hősöknek, vagy tömeggyilkosoknak? Kik és milyen módon képesek irányítani a dolgokról alkotott véleményedet? Akarsz-e háborúzni bárkivel is? Kinek az érdeke a háború? Hogy érint ez téged? A gondoskodó “atyáink” értünk munkálkodnak? Mi az, amikor a szót nem követi a cselekedet, csak üres ígéret marad?

Az elme átprogramozható! Visszatérhetünk gyökereinkhez, a természet törvényeihez. A földanya megbocsájt gyilkos gyermekének, mert az anyák ilyenek…

Jakab István

Jó lenne végre nem világvége! (2020)

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás