Hogyan kovácsolj előnyt az otthonlétből?

Sokan nem tudtak mit kezdeni a hirtelen és váratlan otthonmaradási kényszerrel. Volt aki gyorsan feltalálta magát és rögtön felismerte, kiaknázta az új helyzet adta lehetőségeket, de sokan vannak azok is, akik mire egyáltalán magukhoz tértek a hirtelen megváltozott életfeltételek miatt, már véget is ért a karantén.

Mivel itt lebegtetik a fejünk felett, és a tudatunkat kollektív módon táplálják, az agyunkat előre programozzák egy esetleges következő hasonló intézkedés eshetőségével, ezért még mielőtt ez bekövetkezik, gondolatban előre fel tudunk már készülni rá!

A problémákat nem tudjuk megoldani azon a szinten, amin okoztuk, amin teremtettük, – mondta Einstein – és ma már közvetítőkön keresztül, magasabb szellemi hierachiából érkező üzenetek segítségével, egy megszokottnál magasabb tudatossági szinten meg tudjuk előre tervezni, hogy hogyan tudjuk a legjobbat kihozni a helyzetből, hogy hogyan tudunk előnyt kovácsolni az otthon töltött időből! Nézzük meg, hogy mit javasol a magasabb szellemi hierarchia a mostani helyzetre!

Transpersonal képzések, fejlesztő eszközök

Weboldal: www.traspersonal.hu

Dévity István és Horányi Ágnes beszélgetése

Hozzászólás