Egy cseppnyi boldogság

Amikor már tudod, hogy egy csepp vagy a végtelen tengerben, és ráadásul egy olyan csepp, ami nem kevesebb, mint az egész tenger maga, akkor megérted, hogy hogyan fér bele egyetlen csepp elixírbe minden, ami ahhoz kell, hogy tiszta és emelkedett legyen a tudatot.

Ez a tiszta tudat aztán csodákra képes: a testi, lelki és szellemi frissesség örök tiszta forrása. A tudatunkat csiszolgatni, tisztogatni, tágítani, emelni a lehetőségünkben áll. Ha ezt nem teszed, akkor azt letompítja, lekorlátozza más, és az egyéni tudatod manipulatív irányításán keresztül elveszetten, szűkségben, rabszolgaként tengetheted az életedet, a végtelen szabadság, egészség és boldogság helyett.

A döntés egyedül a tiéd. Neked kell ebbe az irányba állítani az életedet! Nem kell előre tudnod, hogy hogyan kell ezt csinálni! Egyetlen őszinte elhatározásodra érkezni fog a segítség, a belső legfelső vezettetés.

Az Aranykorba igen egyszerű aranyszabályok vezetnek. Érdemes minél előbb rátérni erre az útra, mert ha egyénileg jól vagy, az mindannyiunknak segít könnyebbé tenni az életét!

Bencze Ilona és Horányi Ágnes beszélgetése

További információk, közös programok, Moksa torna:

Weboldal: www.mokshazrt.hu
Facebook oldal: Móksha Gyógyír Zrt.

YouTube: MÓKSHA TV+

Hozzászólás