Mindenki önmaga gyógyítója, vagy pusztítója

Nem elég már a tüneti kezelés, a fájdalomcsillapítás, nem mehet tovább sem a bódulatba menekülés, nem működik tovább a struccpolitika. Tudomásul kell végre vennünk, hogy mi magunknak kell élhetővé varázsolni a saját és a közös világunkat. Fel kell rázni magunkat ebből a kába tehetetlenségből, rá kell ébrednünk a megtévesztettségünkre és minden erőnket bevetve ki kell másznunk a forró fazékból! Meg kell válnunk a kényelmes nemtörődömségtől és attól, hogy semmit nem teszünk magunkért, hanem valaki majd megoldja, elsimítja a dolgokat. Kihez is fordulhatnánk?

Kevés biztos segítőt találhatunk, még a természetgyógyászok között is elég nagy a különbség. Hogyan, milyen tudás segíti a természetgyógyászt? Mire figyel a jó gyógyító? Felismerhetők-e valakinek az angyali energiái?

Most nem csak arról van már szó, hogy valamilyen szinten rendbe tegyük magunkat, hanem arról is, hogy komoly elhatározással és elszántsággal megreformáljuk az életmódunkat, hogy amennyire csak lehetséges, törekedjünk arra, hogy egészségesen éljünk, hogy test-lélek- és szellemi szinteken természetes módon megújuljunk, tovább fejlődjünk, a mostani jelentős változások elviselésére, a változásban rejlő hatalmas lehetőség megugrására, és nem kevesebb, mint egy új korszak magasabb tudatosságú emberévé válni.

Tóth Heidi Hesse és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás