Szoftvercsere, szabad leszel, vagy még nagyobb rabszolga?

Hová érkezett meg most az emberiség? Valami hatalmas és rendkívüli dologhoz értünk, hiszen itt és most minden földi lény karmája, útja összeér, egybefonódik és a “járványhelyzetbe” torkollik. Mindenki ezt tapasztalja most, aki le van leszületve. Egy most a dolgunk, egy a figyelmünk, és ennyien, ennyire hasonló cipőben globális szinten talán még soha nem voltunk. Ez a felismerés hatalmas energiát hordoz magában!

Lehet, hogy a Földanya immunrendszere eddig bírta az emberiséget és most elutasítja? Lehet, hogy annyira elfajzottunk, annyira átestünk a ló túloldalára, hogy már a szervezetünk, az immunrendszerünk ellenkezik, harcol az igaz természetünk, az isteni szeretet, az ősi Istensejt ellen? Lehetséges volna ez?

Ismert szisztéma, hogyha a világ nem lehet a hatalmi elité, akkor senkié se legyen. Ha nem leszel teljesen a manipulált elméd rabszolgája, akkor végez veled valami kórság. A Földanya nem várta meg azt, hogy az ember felfalja és teljesen tönkre tegye az élőhelyét, hiszen ennél jóval intelligensebb és hatalmasabb az ereje.

Fontos, hogy te minek adsz most teret! A tartós félelem és a stressz legyengíti az immunrendszeredet, és nem mindegy, hogy abban a bizonyos „nagy lélektani pillanatban” mi aktiválódik benned, a rákos sejt, egy vírus, vagy az ősi Istensejt!

Ébredj fel, légy most nagyon résen, légy éber, légy teljesen jelen az életedben! Őrizd meg a lélekjelenlétedet! Nagyon sok múlhat most ezen!

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás