Hol hibázzuk el?

A felébredésnek van egy olyan fázisa, amikor rájössz, hogy hülyére lettél véve. Hazugság minden, ami körülvesz, a történelmed, az iskoláid, a gyógyításod, a vallásod. Uramisten! Be lettem csapva?!

Itt jön az a pont, amikor nagyon el kell gondolkodni. Abban a pillanatban, amikor megengeded, hogy harag gyúljon a szívedben, máris annak az erőnek a fogja vagy, aki ezt az egészet tette veled. Gondoljunk csak vissza a Csillagok háborúja című filmre, amiben az Uralkodó csak akkor tudja legyőzni a Jedi lovagot, amikor az a félelembe és a harag-gyűlölet energiájába teszi az erejét és a figyelmét. Itt a nagy csapda, nem lehetünk áldozatai ennek az érzésnek!

A felismerés, az igazság felszabadít, de ne tovább! Amikor rájössz, hogy mit tettek veled, abban a pillanatban leszakad rólad az a rengeteg lehúzó, félelemkeltő energia. A fényt, a csodálatos fellélegzés katarzisát nem adhatod el a harag és a gyűlölet emésztő pokláért!

Hol tartunk ma? Egyre több ember ébredezik, sokan már felébredtek. De mi is az ébredés?

Az ébredés az, amikor kitekintesz a mátrixból, és rájössz, hogy van egy más, élhető világ, meglátod, hogy ez itt nem a siralom völgye amire programoztak, hanem a mennyország. Már nem azt mondod, hogy lehetne így is, hanem megtapasztalod, hogy ez itt a maga a mennyország. Egyszerűen leporolod magadról ezt a több ezer éves mocskot, amit magadra kentél….

Hogy állunk ma?

A felébredettek gyakran még mindig ott ülnek a kis foteljaikban, sunyiban talán még be is jelentkeznek oltásra, biztos ami biztos, és persze tapsolnak a mártírjaiknak, lájkolnak, de hogy ő maguk felemeljék az édes drága feneküket a fotelből, arra még nem volt példa. Amíg nagy tömegek nem ébrednek és állnak ki magukért a cselekvés szintjén, addig ne várjuk, hogy az a pár száz ember, aki megteszi, az majd életét adja értünk a keresztfán.

Már hallom is a kérdést: Mit tehetek én?

A saját környezetedben ne engedd meg terjeszteni a hazugságot! Minél több embernek mondd el az igazságot, hogy gondolkozzanak el rajta! A tömeges ébredés az egyetlen út a Fény felé, minden más út a harag, gyűlölet, a kipusztulás felé vezető út!

Jakab István

Hol hibázzuk el?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás