Birkanyáj-evolúció, vagy Örökkévaló Élet?

Nézd meg most jól a világot! Így néz ki az az emberi birodalom, amit szeretet nélkül teremtettünk. Válaszút előtt állunk, elbukunk ebben az életünkben, vagy újjászületünk egy magasabb szellemi tudatban, a jelenlegi fizikai testünk elhagyása nélkül!

Döntenünk kell, hogy a bukott, a bűnös ember nézőpontjából éljük-e tovább Istentelenül és szeretet nélkül az életünket, vagy irányt változtatunk, és megfejlődjük tudatilag mindazt, ami az Istenember eléréséhez szükséges!

A tudatunkkal vagy sikerül megközelíteni a Lelket és el tudjuk sajátítani az isteni teremtéstudományt, vagy végleg az állati ösztön szintjére süllyedve közösen viseljük és szenvedjük el az emberiség leépülésének minden következményét.

Az nem lehet kifogás tovább, hogy mi nem tehetünk semmit, hiszen Jézusnak sem sikerült. Nekünk kell a bennünk élő és aktív Krisztusi tudatot elérni, és beteljesíteni, megvalósítani mindazt, amit Jézus tanított! A Krisztusi tudat eléréséhez pedig bátornak kell lenni, és szakítani kell a birkanyáj szemléletmóddal!

Demján-Antal Judit elérhetőségei:

Végtelen Forrás: www.vegtelenforras.hu
Új Kollektív Tudat: www.newcollectiveconsciousness.com

Demján-Antal Judit és Horányi Ágnes beszélgetése

Hozzászólás