Költözzön a lelkedbe az örömteli béke!

Legyünk óvatosak, mert a legjobb és legnemesebb szándék ellenére sem mindig teszünk jót azzal, ha segíteni próbálunk másoknak, hiszen ami nekem jó, és bevált a számomra, az egyáltalán nem biztos, hogy másnak is jótékonyan fog hatni! A tanácsok akkor tudnak igazán hatékonyan működni, ha visszavezetnek téged önmagadhoz!

A segíteni akarás azonban még mindig kevésbé rossz, mint egymás bántása, az a stílus, az a hozzáállás, ahogyan manapság kritizálni merészeljük egymást, ahogy támadjuk és megkérdőjelezzük a másikat, ismeretlenül és nyíltan, és nyilvánosan szennyezzük a közös energiateret a sértő véleményeinkkel! Nem árt, ha tudatosak vagyunk arra, hogy milyen rezgést bocsátunk ki ilyenkor magunkból!

Nem mindegy, hogy a bennünk lévő szeretettel tápláljuk-e, vagy csak beszennyezni tudjuk ezt a végtelen tiszta isteni teret? Nézd meg, mennyire élhető most a közös világunk? A kiárasztott rosszindulatból szőtt háló egyre csak szűkíti a közös életterünket, fojt meg és von el minden erőt tőlünk, ami az egészséges, szeretetteljes életünkhöz szükséges! Legyünk tudatában, hogy kivétel nélkül minden visszahat ránk a legváratlanabb pillanatban, amit egyszer az univerzumban útjára bocsátottunk!

Elérhetőség: TECS Természetes Egészség Facebook oldal

Tóth Heidi Hesse és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás