Azok a boldog Béky-idők

Van, aki még emlékszik azokra az időkre, amikor nem kellett a boltba menni semmiért, hiszen minden élelem megtalálható volt otthon, megtermett a kertben és egészségesek voltak a háztáji állataink. Egészen más minőségű ételeket ettek akkor az emberek. Érdemes lenne megnézni, hogy az abban az időben felnövekvő generáció ma milyen kort él meg, és milyen egészségi állapotban vannak! Ezen feltételek mellett milyen gyógyszerekre volt akkoriban szükségük?

Ezek az idők sajnos tagadhatatlanul elmúltak. Mennyiféle fejlődési rendellenesség jelenik meg az élelmiszerek erőteljesen leromlott minősége miatt? Mi várható gyermekeink későbbi életében, akik már kiskorukban is ilyen sok szennyet, mérget kell, hogy elfogyasszanak? Miből épül fel az ő szervezetük?

Milyen ellenválaszokat vált ki a szervezetünkből az egészségtelen táplálkozás és életmód? Nézzük meg azt is, hogy vajon mi a tömeges szinttű alvászavarok oka? Miért nem tudnak az emberek könnyen elaludni, és miért ébrednek fel annyiszor az éjszaka folyamán? Miért olyan fontos odafigyelni az az ébrenlét és az alvás megfelelő arányára, valamint az egyes szervek biológiai órájára?

Béky László és Jakab István beszélgetése.

A műsorban bemutatott termékek megvásárolhatóak a www.vivanatura.hu és a www.vitalitasbolt.hu weboldalakon.

Hozzászólás