A nagy reset helyett nagy kiugrási lehetőség! – Jakab István monológja

Globális méreteket ölt az összehangolt, totális agymosás. Az elmúlt évezredek megtanítottak minket arra, hogy ami nem szereteten alapul, annak hosszú távon nincs működőképes és életképes alternatívája! Levontuk az elmúlt kétezer év tanulságait és eszerint nem kívánjuk azt folytatni, ami eddig volt! Az elkövetkező kétezer-kétezerötszáz év tervét már szégyentelenül az arcunkba teszik, de köszönjük szépen, abból nem kérünk!

Mi lesz, ha eltörlik a nemeztállamokat? Ha eltörlik a pénzt? Ha totális diktatúrát akarnak bevezetni? Ha belenyúlnak a génjeinkbe, és valamiféle technológián keresztül a DNS-ünkre hatva fognak irányítani bennünket? Nem vezethet jóra, ha továbbra is szánt szándékkal szembe merészkednek az isteni tervvel, mi pedig ehhez asszisztálunk!

Egy túlszabályozott, élhetetlen világot építettünk magunk köré, és ez a kör bezárult. Egyre fogy a levegő, szűkül az élhető tér, erőteljesen csökken a szabadságunk. Mit tegyünk most? Mik a lehetőségeink? Vegyük észre, hogy a mostani helyzet nem feltétlenül csak az emberiség ellen elkövetett bűntettek gátlástalan végrehajtására, hanem egy hatalmas kiugrási lehetőséget is ad ebből az egyre élhetetlenné váló rendszerből!

Jakab István monológja.

Címkék:

Hozzászólás