Az idő sürget. Vissza kell térnünk az eredet egységéhez!

Eljött az ideje, hogy számot adjunk a bennünk lévő bölcsesség mindennapi életünkben történő gyakorlati alkalmazásáról. Elméletben már mindent tudunk, s ha álmunkból felébresztenek, fejből felmondjuk már a leckét. Az elméleti vizsga megvolt, keltsük hát éltre és váltsuk valóra mindezt!
Most kell megcselekednünk, amit tanultunk, bármennyi leszületés is van már mögöttünk. Most kell kapcsolódnunk az EGYSÉG-be, és vissza kell térnünk az eredethez! Most kell magunkban felfedezni újra az Isteni szikrát, létezésünk tiszta esszenciáját!

Már tudjuk, hogy minden bajunk gyökere Istentől és az Egységből való elszakadásunk illúziója, de hogyan tudjuk ezt orvosolni? Hogyan lehetünk újra kétségek nélkül azok, akik vagyunk valójában?

Tévedésben vagyunk, egy olyan álom kellős közepén, amiben azt képzeljük, hogy elkülönültünk Istentől, hogy Ő elhagyott minket. Ez a tévedés pedig alapjaiban ássa alá az egészséges, szeretet és boldogság alapú társadalom kialakulásának még a lehetőségét is! A megbomlott egységről szóló közös rémálomból való felébredés Istennel közös legbenső vágyunk, mely a megvilágosodott szívben való mielőbbi megérkezésért kiált! Az Egységbe való visszatalálás támogatását, és az ebben történő összefogást tűzte ki az alábbi rendezvény is:

„Az 2021 EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó | Július 24-25. – Dobogókő www.egyseg-alom.com

A 2020-as esemény után újra megrendezésre kerül az esemény, némi változtatással. Egyrészt 2 napos lett a találkozás. Így több információ fér bele ebbe az időben. Péter személye által erősödik a magyar hagyomány és tudásanyag jelenléte, a rajta keresztül megfejtésre kerülő tudás. A szervezés immár a legerősebb nő-férfi összefogás mentén valósul meg. Elmondhatjuk, hogy szinte teljesen megfelel az általunk tanított közös teremtés folyamatának. (a szinte teljesen azért, mert nem biztos, hogy minden szegletét átlátjuk és uraljuk a folyamatnak)

A program sokrétű. Megjelenik benne Anasztázia, kozmikus tudások, magyar hagyomány, a mindennapokban hasznosítható folyamatok, a kézművesség, a gyermekprogramok, a tűz, a dob, a zene… Sok hangulat, pillanat, felismerés, átélés és tanulás…

A lényeg, mint az az alcímben is van:
Itt minden az összefogás, az együttműködés és az összetartozás mentén zajlik, éppen azért, hogy közösen tegyük teljessé a földi síkon is a teremtés folyamatot.

Gyere el! Vegyél részt! Hozzad el magadat! Egy ajándékot, amit szívesen odaadnál valakinek, ezzel célunk van. Hozzál zeneszerszámot, illetve a hangodat. Zenét hallgatunk és zenélünk…

EGYgyütt leszünk! Először 2 napra, de ha tényleg részt veszünk, jelen leszünk, akkor tovább is tart majd ez az EGYgyütt lét!

RÉSZLETEK: www.egyseg-alom.com
Gyertek! Várunk benneteket szeretettel!
Ha terjeszted az megköszönjük. Nem vagyunk netes guruk és korlátlan hirdetési keretünk sincsen.
Köszönjük!
Fülöp Melinda, Somogyi Péter

Program bemutató kisfilm:

Fülöp Melinda, Somogyi Péter és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás