Egyéni önmentés a közösség erejével, vagy közösségi mentés az egyén erejével?

Mi történik, amikor az emberek félreértik a spiritualitást? Valóban az volna az ébredés, hogy lebuktatjuk a rendszer bűnöseit és elszámoltatjuk őket? A pandémia hatalmas teret ad most az ezo- és spiri világnak, és most tőlük hangos az univerzum. Szárnyakra kapott a spirituális gőg és felsőbbrendűség. Ha jobban megfigyeljük a dolgokat, a legtöbb ítélkezés és támadás spirituális körökből érkezik. Arrogáns, erőszakos és radikális módon rivalizálnak egymással a különféle tanítók és mesterek.

Az ébredők közössége teljesen természetes módon, egy új, kollektív spirituális egót keltett életre, ami most egyfajta új erőtérként, rezgéstartományként történelmi méreteket ölt. Ez a közös tudatos, vagy spirituális energiamező, sajnos újabb sötét felhőt alkotva takarja el előlünk a fényt, és ha nem figyelünk oda erre a jelenségre, akkor könnyen lehet hogy a spiritualitás saját dugába dől.

Most rendkívül fontos, hogy a fókuszt a tiszta tudaton tartsuk és folyamatos legyen a jelenlét! Ha tudjuk, kemény önfegyelemmel, támogató és bátorító, közös együttműködéssel, és feltétel nélküli szeretettel ugorjuk meg még most ezt is, hiszen innen nagyon közel van egyszerre mind egy hatalmas bukás, mind pedig az áhított felemelkedés lehetősége!

Dévity István és Horányi Ágnes beszélgetése.

A TRANSPERSONAL VITALIZÁLÓ ÉS FEJLESZTŐ KÁRTYA CSOMAG megvásárolható bevezető áron az alábbi Viva Natura Webáruház linken!

Hozzászólás