Milyen fontos információkat rejt az aurád, a testedet körülvevő fényburok?

Egy egyensúly vesztett világban, egy járvány-, egy krízis-, vagy válsághelyzetben nincs fontosabb és szükségesebb erő amire támaszkodhatunk, mint a belső békénk és harmóniánk.

Annak megteremtése és megtartása a mi feladatunk. Ezt meg tudjuk tanulni. Enélkül nincs tisztánlátás, nem tudunk megfelelő, józan, higgadt döntéseket hozni, és nem tudunk egy vészhelyzetben teljes értékű módon helyt állni. Sokszor a legalapvetőbb feladataink ellátása is veszélybe kerülhet. Zavarodottá, energiavesztetté és kiszolgáltatottá válunk, amelyet fokozott stressz és félelem kísér.

Milyen állapotban lehet az auránk most, a több, mint egy tartó világjárvány hatására? Mi mindent árul el rólunk az auránk és mivel támogathatjuk, javíthatjuk az energiamezőnk állapotát?

Hogyan hatnak az auránkra – mely egy vibráló elektromagnetikus mező – a külső környezeti hatások, a különböző frekvenciák, a sugárzások, illetve a belső, energetizáló módszerek, gyakorlatok, mint például a jóga, a meditáció, vagy az agykontroll? Hogyan reagál az aura a Kolcov Lapokra? Hogyan hat a gondolkodásunk az auránkra? Tartalmaz-e az auránk az életünkben fennakadást okozó, tudatalatti blokkokra vonatkozó információkat, amelyekre mi magunk nem láthatunk rá, csak egy külső szakértő? Látja-e egy auraszakértő a saját auráját?

Elérhetőségek:

Király Tamás, auraszakértő: www.aurasensuous.com
Marton Beáta, Kolcov Lapok: www.kolcovlap.hu

Marton Beáta, Király Tamás és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás