Hogyan ismerheted meg önmagad legfelsőbb természetét?

Éld meg egyszerűen a valóságodat! – halljuk mindenhol ezt az egyszerű útmutatást, hiszen az élet izgalmában elfeledkeztünk a jelen valóságáról. Folyamatosan azzal vagyunk elfoglalva, hogy intézzük, szervezzük, csináljuk valahogyan az életet, csináljunk magunkból valakit, tegyünk le valamit az asztalra, fejlődjünk, vagy csak éppen hogy túléljük a mindennapokat, és emiatt nem figyelünk a lényege, arra, hogy kik is vagyunk valójában?

Bárki által elérhető és megtapasztalható az a létállapot, ahol összhangban vagy önmagaddal, és nézzük most meg, hogy hogyan tudunk tényleg megbizonyosodni arról, hogy EGY vagyunk önmagunkkal? Kik vagyunk hát, ha nem azok vagyunk, amiket gondolunk, tudunk, képzelünk, vagy érzünk önmagunkról? Hogyan tudjuk szabadon megélni és kifejezni valódi önmagunkat? Milyen ez a létállapot? Valami már nagyon türelmetlenül vágyik bennünk ennek megtapasztalására, és Fekete Kata segít abban, hogy ez megtörténjen.

Hogy miért olyan fontos ez? Mert önmagad legfelsőbb természetének felismerésével megtapasztalod, hogy MINDANNYIAN EZ vagyunk! Ez minden! Az egész világ EZ! És ha felfedezted ezt, és már tudod, hogy ezzel a valódi önmagaddal vagy mindenhol körbevéve, akkor felismerődik, hogy mindennel EGY vagy!

Ez az az állapot, amit az emberek Istennek, mennyországnak, tiszta tudatnak, feltétel nélküli tiszta szeretetnek, csendnek, vagy önvalónak neveztek el, de az elnevezés nem is fontos, hiszen csak arra szolgál, hogy a létezésünk tiszta esszenciájára, lényegére tudjunk velük utalni. Tapasztald most meg te is velünk az „egyetlen” valóságát, és maradj meg ebben! Ne gondold tovább! Ne ragadd meg, és ne akarj ezzel kezdeni valamit! Állj meg itt!

Fekete Kata és Horányi Ágnes beszélgetése.

Fekete Kata elérhetőségei:

Weboldal: www.naturmagazin.hu
YouTube csatorna: Kata Fekete
Facebook:
Kata Fekete
Önvaló Klub

Hozzászólás