Ki látja a holnapot? – Jakab István monológja

Ki tudja, hogy milyen kor eljövetelének a küszöbén állunk? Ki látja most a jövőt? A régi világnak már vége, de miféle új világ köszönt ránk? Hatalmas lehetőség, illetve felelősség van most az emberiség kezében, mert ha nem ébredünk, akkor az egész civilizációnk elbukhat most! Viszont, amennyi esélye van egy esetleges bukásnak, legalább akkora lehetőség van a felemelkedésre is!

Aranykort félelem alapon nem tudunk teremteni. Szeretetteljes, élhető, egészséges életet, szeretet-társadalmakat, csak szeretetemberek tudnak létrehozni! Ha küzdesz az embereket irányító hatalom ellen, akkor csak elismered azt, hogy bármit megtehetnek veled! Ebből a passzív tehetetlenségből ugyanakkor fel kell ébredni! Nem lehet tovább alva járni! Segíteni kell most minden embert, aki vakon és tudattanul, hiszékenyen menetel a káosz felé!

Maga az ébredés Istenhez vezet. Ez a legmagasztosabb lehetőség, a legnagyobb és legfelszabadítóbb Áldás az emberi létezésben, hogy felfedezhetjük magunkban és mindenben Istent! Nem tudásról, hitről, vagy reményről beszélünk már, hanem konkrét megtapasztalásról! Istent hordozod te is a szívedben, és erről egyedül te tudsz meggyőződni! Létezésünk valódi lényege, hogy Istenhez méltó módon éljük az életünket!

Jakab István monológja.

Címkék:

Hozzászólás