Változz vissza önmagaddá!

Ne ragadj le a szavak szintjén, ne azokat értelmezgesd tovább, mert a valódi megértés, az egyetlen igazság, ennél sokkal mélyebben van! Vizsgáld meg jól a tapasztalásaidat!

Ezt kizárólag csak te tudod megtenni! Hagyd egy kicsit békén a világot, és nézz magadba! Mindenki számára elérhető egy olyan csodálatos belső megértés, észlelés és érzékelés, amely túlmutat a minket uraló és irányító programozott elménk börtönének falán, átlát a hitrendszereink és a tudatalatti mintázataink korlátain!

Választhatsz, hogy ragaszkodsz továbbra is a személy szintjéhez, ahhoz, akinek gondolod magad, akinek hiszed magad, akihez hozzászoktál már, és aki sajnos szenvedésben tart. Ha ezt választod, az sem baj, mert van lehetőséged arra, hogy egy jobb élet reményében lecserélgesd ehhez a képzelt személyhez kapcsolódó hitrendszereidet.

De van itt még valami, ami az emberi létezés legnagyobb lehetősége: felfedezheted valódi, igaz természetedet, az Önvalót, és minden, ami illúzió, feloldódik az igazság és a feltétel nélküli szeretet terében. A valódi boldogság itt kezdődik…

Fekete Kata és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás