Hogyan tovább? – 2. rész

Egyre többen vannak már, akik nem csak szövegelnek. Egyre többen vannak már, akiknek a gondolataik, az érzéseik és a cselekedeteik már összhangban vannak egymással. Egyre többen vannak, akik már nem arra várnak, hogy valaki megmondja nekik, hogy mit csináljanak.

Egyre többen vannak, akiknek az élete már csak a szeretetről, a másképp tudásról, mások megsegítéséről, gyógyításról szól. Egyre többen vannak, akik az életükben megvalósították már azt, amiről beszélnek, s akik nemcsak szűkebb, hanem tágabb környezetükben is továbbadták tudásukat, ismereteiket a gyermekeiknek és az embereknek. Sokan hoztak létre már közösségeket is!

Nézz most te is magadba! Tegyél egy kis önvizsgálatot! Kérdezd meg magadtól, hogy te mi mindent valósítottál meg konkrétan egy jobb, fenntartható világért? Ha esetleg nem csináltál még ennek érdekében semmit, akkor nézz körül, hogy ismersz-e valakit a környezetedben, aki ezt megtette? Csatlakoznál-e hozzá? Kérdezd meg tőle, hogy miben segíthetsz? És végül kérdezd meg a Jóistent, hogy te mivel tudnál te magad is közvetlenül hozzájárulni egy élhető világ megteremtéséhez, hogy ne mindig másokra kelljen támaszkodnod!

Kassai Lajos, Juhász Gergely, Dr. Ládi Szabolcs, Dr. Grandpierre Atilla, Jakab István, Kiss József Zsolt, Dr. Csicsor János, Ferenczy László „kerekasztal beszélgetése”

Hozzászólás