Tarts Hatvani Galinával 2022-ben is! – Életmódnapló

Új év, új esztendő, új fogadalmak, és a szokásos búcsúzás az óévtől, a régitől. Most nagyon sokan szívesen elfelednék az elmúlt éveket.

Hagyomány minden évfordulókor a megújulási szándék, az életmód változás terveinek megfogalmazása és a fogadalom tétel. Ilyenkor még erős az elhatározás, nagy lendülettel neki is veselkedünk, de rájövünk, hogy segítség nélkül nem igazán megy a megvalósítás, a lendület, a motiváció alábbhagy és végül mindig feladjuk.

Hatvani Galina segítő kezet nyújt a tudásának megfelelő témákban az egészség irányába forduláshoz. Határidőnaplója segítségével nagyobb eséllyel lehet véghez vinni a kívánt változásokat. Galina közreműködésével biztosan könnyebb megtenni mindazt, amit az egészségünk megkíván, és egy vezetett program keretein belül nehezebben mondunk le ismét önmagunkról, nem halogatjuk tovább a jól-létünkhöz szükséges feltételek teljesítését.

Legyünk újra fontosak saját magunknak, és tegyünk meg mindent, amit csak tehetünk önmagunk vitalitásáért, fiatalodásáért, testi-lelki-szellemi egyensúlyunk megteremtéséért, a belső békénk és harmóniánk helyreállításáért! Nem is beszélve az immunrendszerünk megfelelő állapotának kialakításáért, annak megőrzéséért!

A Hatvani Galina Életmód Napló megtekinthető és megrendelhető a www.eletmodnaplo.com weboldalon.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás