Címke: Ezvanzsac

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

David Icke magyarországi látogatása

1.37K Megtekintés0 Hozzászólás

David Icke-nak is nagy szerepe van abban, hogy az emberek szeme egyre jobban nyílik. Már tisztában vagyunk az emberiség világméretű problémáival, eleget dédelgettük, tápláltuk, éltettük, teremtettük azokat, ideje a me...

Morfogenetikus eső

2.29K Megtekintés0 Hozzászólás

... avagy hogyan segített a holografikus univerzum legyőzni saját legnagyobb félelmeimet, és hogyan tud ez segíteni Neked is?

Van-e kiút a rabszolgaságból?

11.53K Megtekintés1 Hozzászólás

Az ember nagyon megdöbben, amikor rájön és elkezdi meglátni, meghallani, hogy az egész életét tudatosan irányítják és valójában előre eltervezett összeesküvések tömkelegének az áldozata.

Emlékezz ki vagy!

4.63K Megtekintés1 Hozzászólás

Az ősöd nem feltétlenül közeli ismerősöd. Az sem kizárt, hogy mesterségesen létrehozott, telepített rabszolgák vagyunk ezen a bolygón. Ha továbbra is vakon rábízod magad a rendszerre, esélyed sincs az egyéni tudatosod...

Emlékezz ki vagy, hol vagy és honnan jöttél! EzVanZsac bemutatja David Icke új könyvét

1.95K Megtekintés1 Hozzászólás

Az EzVanKiadónak köszönhetjük, hogy David Icke könyveit megismerhették a magyar olvasók. Mi ad aktualitást ennek az új könyvnek a kiadására?

Tökéletes emberi kapcsolatok nyomában

3.19K Megtekintés2 Hozzászólás

A belső elégedettséget nem lehet a külső megfeleléssel megteremteni. Egyre nagyobb leckéket kapunk az élettől, hogy ezt észrevegyük. Ki viaskodik bennünk, ki az, aki „nyomja az okosat”?

Apám úttalan útját járom

5.01K Megtekintés2 Hozzászólás

Felnőtt korba léptek a felébredt lelkek tudatosan nevelt nemzedékének gyermekei. Mekkora felelősség meghozni azt a döntést egy szülőnek, hogy beadasson, vagy ne adasson be egy védőoltást, vagy hogy kivegye a gyermekét...

Sikeres iskolakerülők

4.36K Megtekintés1 Hozzászólás

Mi az, amit elvesztünk az iskolás évek alatt? Hová lesz az a boldog, felszabadult, a világra nyitott lelkületű, szellemiségű gyermek, akit beengedtünk az iskola kapuin?

A lelkesedés, mint éltető elem – életünk vezérfonala

4.88K Megtekintés2 Hozzászólás

Mi a legjobb módja a tanulásnak az életben? Mi lenne, ha a tanulás, a munka és a játék egy, és nem pedig különálló tevékenységek lennének?

Lehet jobb, ha nem járunk iskolába?

18.31K Megtekintés8 Hozzászólás

Az iskola kétszer rabol évtizedeket az életünkből: egyszer amikor a hőn áhított "papír" megszerzéséért gürcölünk, másodszor amikor gyermekünk iskolai pályafutását támogatjuk.

1 / 2 oldal12