Címke: Vidd hírét a léleknek

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Lélek által élek

2.56K Megtekintés2 Hozzászólás

Ki az, aki hallgat a szív szavára? Ki meri azt követni? A szív mindenkinek sugall, minden helyzetben. Meg kell tanulni újra meghallani a szív szavait.

„Légy egy fűszálon a pici él, és nagyobb leszel a világ tengelyénél”

1.76K Megtekintés0 Hozzászólás

Vissza kell találnunk a természethez. A természetben megcsodálhatjuk Isten tökéletességét. A természet mindig szól hozzánk, csak meg kell hallanunk a hívószavát.

Lélek. Az eredendő energia

4.20K Megtekintés1 Hozzászólás

A pszichológia nem tudja definiálni, hogy mi a lélek. Pont a tudománya tárgyát nem tudja objektív mérésekkel igazolni. A lélek a földi műszerekkel nem mérhető.

A léleklabirintustól a psychosophiáig

2.12K Megtekintés0 Hozzászólás

A lélek az emberi lét alfája és omegája. A lélek örök, elpusztíthatatlan. Bár öröklétben vagyunk, a múlandósággal sok bajunk van. Nem is gondolunk arra, hogy a halálnak milyen fontos szerepe van létezésünkben.

Kis hal a hatalmas óceánban

2.09K Megtekintés0 Hozzászólás

A szeretet, a természet és az élet elfogadása, tisztelete nem a tanulmányainkon múlik. Nem lehet mindent tudományokkal magyarázni. Mi lenne, ha nem kísérletezgetnénk tovább az élettel, hanem megtapasztalnánk úgy, ahog...

A Lélek felépítésének titkai

7.24K Megtekintés2 Hozzászólás

Ludmila Sztrelnikova a Legfelsőbb Kozmikus Tudat Rendszereiből származó információk alapján fogalmazza meg a lélek mibenlétét, felépítését, ismerteti azokat a tényeket, amelyek az emberi lélek meglétét bizonyítják. Rá...

Lélek és Világegyetem

7.75K Megtekintés3 Hozzászólás

Hová tűnt az emberből az az erő, ami kimozdítja őt ebből a szembetűnő hanyatlásból? Az emberek alig élnek, éppen csak pislákol bennük az élet lángja.

A lélek fürtje: természeti népek tanítása a lélek hármasságáról

2.28K Megtekintés0 Hozzászólás

A lélekkel kapcsolatos információk hallatán az emberek még mindig tele vannak prekoncepciókkal és emiatt igen szkeptikusak. Három csoportba sorolhatók a leggyakoribb reakciók.

Subud tapasztalat: Lélek tréning

3.15K Megtekintés2 Hozzászólás

Még mindig úgy gondoljuk, hogy ami nem tudományos, az nem létezik? A spiritualitás tapasztalati út. A lélek ésszel is felfogható, de a mentális megértést és a megtapasztalást nem keverendő össze.

A lelkesség és lelketlenség útjai – A magyar lélekküldetés

4.43K Megtekintés6 Hozzászólás

Ébred a lélek. Isten beállította az ébresztőórát és az jelez. Eddig csak aludtuk az igazak álmát. A magyar ember tudja, hogy hol lakik a lélek.

1 / 2 oldal12