Étektől lélekig

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Élő szárítmányok a vegán szakács szemével

2.19K Megtekintés0 Hozzászólás

Lénárt Gitta, aki vegán szakács belebotlott az élő szárítmányok nagy családjába. Elhatároztuk, hogy közösen befejezzük azt a szakácskönyvet, amelyet régóta ígérünk az egészség-be-fektetők számára.

Élő szárítmányok az egészséges táplálkozásban – a céklás kókusz receptje

1.90K Megtekintés0 Hozzászólás

Egy újfajta kalandozást indítunk a gasztronómia világában. Az első konyhák valószínűleg úgy alakultak ki, hogy a fortyogó vízbe beledobálták ősszakácsaink, amit találtak.

Tej a javából, tehén nélkül

2.03K Megtekintés0 Hozzászólás

Egyre többen érzékenyek vagyunk a tejfogyasztásra. Anyatej hiányában sem a legokosabb megoldás a tej vagy szójakészítményekkel etetni a csecsemőket. A nyers étkek konyhája tálcán kínálja a megoldásokat.

Zöld szívem mandulából – mandulasajt

1.74K Megtekintés0 Hozzászólás

A mandulasajt receptje Valentin napra, nemcsak vegánoknak. Ha nincs szerencsénk, rekedt szerelmünk dalban mondja el Valentin napi vágyfokozóját. De ha egy gyönyörű vegán ajándékot szeretnénk adni párunknak, akkor megi...

Beharangozó – Urbán Vali, Jakab István

1.65K Megtekintés0 Hozzászólás

„Ételtől lélekig” című új műsorsorozatunk útjára indul. Hosszú évek óta terveztünk egy ilyen másképp gondolkodó szakácsműsort, ehhez viszont speciális másképp gondolkodókra, másképp főzőkre volt szükség.

Érzelmi étkezés

6.76K Megtekintés1 Hozzászólás

Hányan próbálunk lefogyni, hányan küzdünk étkezési szokásaink ellen, ugyanakkor nem veszünk tudomást arról, hogy ezek mögött alapvető lelki problémák feszülnek.

A glutén allergia világunkban egyre gyakoribb probléma

7.15K Megtekintés2 Hozzászólás

10 éve azt sem tudtuk sokan, hogy a legfőbb táplálékot képező gabonák egy speciális „ragacsot” tartalmaznak, ami glutén néven vált ismertté. Számos megmagyarázhatatlan egészségügyi probléma hátterében mint ok-ként sze...

A glutén és a stressz kapcsolata

29.84K Megtekintés4 Hozzászólás

Az esetek 98 %-ában az érzelmi stressz áll az immunrendszer nem megfelelő működésének hátterében. De vajon mi a kapcsolat a glutén és a stressz között?

Karvakról a gyógyító pizzafeltét

3.52K Megtekintés0 Hozzászólás

Évezredek óta létezik egy csodálatos növény, amit az átlagemberek oregano néven ismernek, mint pizzafeltét. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ebből préselt olaj természetes gomba-, vírusölő és antibakteriális hatáss...

Lúgosító zöldek szerepe a rákgyógyítás kiegészítésében

2.17K Megtekintés0 Hozzászólás

Táplálkozási Módszer - Lúgosító zöldek szerepe a rák prevencióban és a rákgyógyítás kiegészítésében - Dr. Mandlin Viktória

1 / 2 oldal12