Étektől lélekig

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Élő szárítmányok a vegán szakács szemével

2.36K Megtekintés0 Hozzászólás

Lénárt Gitta, aki vegán szakács belebotlott az élő szárítmányok nagy családjába. Elhatároztuk, hogy közösen befejezzük azt a szakácskönyvet, amelyet régóta ígérünk az egészség-be-fektetők számára.

Élő szárítmányok az egészséges táplálkozásban – a céklás kókusz receptje

2.07K Megtekintés0 Hozzászólás

Egy újfajta kalandozást indítunk a gasztronómia világában. Az első konyhák valószínűleg úgy alakultak ki, hogy a fortyogó vízbe beledobálták ősszakácsaink, amit találtak.

Tej a javából, tehén nélkül

2.22K Megtekintés0 Hozzászólás

Egyre többen érzékenyek vagyunk a tejfogyasztásra. Anyatej hiányában sem a legokosabb megoldás a tej vagy szójakészítményekkel etetni a csecsemőket. A nyers étkek konyhája tálcán kínálja a megoldásokat.

Zöld szívem mandulából – mandulasajt

2.13K Megtekintés0 Hozzászólás

A mandulasajt receptje Valentin napra, nemcsak vegánoknak. Ha nincs szerencsénk, rekedt szerelmünk dalban mondja el Valentin napi vágyfokozóját. De ha egy gyönyörű vegán ajándékot szeretnénk adni párunknak, akkor megi...

Beharangozó – Urbán Vali, Jakab István

1.83K Megtekintés0 Hozzászólás

„Ételtől lélekig” című új műsorsorozatunk útjára indul. Hosszú évek óta terveztünk egy ilyen másképp gondolkodó szakácsműsort, ehhez viszont speciális másképp gondolkodókra, másképp főzőkre volt szükség.

Lúgosító zöldek szerepe a rákgyógyítás kiegészítésében

2.32K Megtekintés0 Hozzászólás

Táplálkozási Módszer - Lúgosító zöldek szerepe a rák prevencióban és a rákgyógyítás kiegészítésében - Dr. Mandlin Viktória