Étektől lélekig

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Élő szárítmányok a vegán szakács szemével

2.31K Megtekintés0 Hozzászólás

Lénárt Gitta, aki vegán szakács belebotlott az élő szárítmányok nagy családjába. Elhatároztuk, hogy közösen befejezzük azt a szakácskönyvet, amelyet régóta ígérünk az egészség-be-fektetők számára.

Élő szárítmányok az egészséges táplálkozásban – a céklás kókusz receptje

2.02K Megtekintés0 Hozzászólás

Egy újfajta kalandozást indítunk a gasztronómia világában. Az első konyhák valószínűleg úgy alakultak ki, hogy a fortyogó vízbe beledobálták ősszakácsaink, amit találtak.

Tej a javából, tehén nélkül

2.15K Megtekintés0 Hozzászólás

Egyre többen érzékenyek vagyunk a tejfogyasztásra. Anyatej hiányában sem a legokosabb megoldás a tej vagy szójakészítményekkel etetni a csecsemőket. A nyers étkek konyhája tálcán kínálja a megoldásokat.

Zöld szívem mandulából – mandulasajt

2.08K Megtekintés0 Hozzászólás

A mandulasajt receptje Valentin napra, nemcsak vegánoknak. Ha nincs szerencsénk, rekedt szerelmünk dalban mondja el Valentin napi vágyfokozóját. De ha egy gyönyörű vegán ajándékot szeretnénk adni párunknak, akkor megi...

Beharangozó – Urbán Vali, Jakab István

1.78K Megtekintés0 Hozzászólás

„Ételtől lélekig” című új műsorsorozatunk útjára indul. Hosszú évek óta terveztünk egy ilyen másképp gondolkodó szakácsműsort, ehhez viszont speciális másképp gondolkodókra, másképp főzőkre volt szükség.

Érzelmi étkezés

6.93K Megtekintés1 Hozzászólás

Hányan próbálunk lefogyni, hányan küzdünk étkezési szokásaink ellen, ugyanakkor nem veszünk tudomást arról, hogy ezek mögött alapvető lelki problémák feszülnek.

A glutén allergia világunkban egyre gyakoribb probléma

7.38K Megtekintés2 Hozzászólás

10 éve azt sem tudtuk sokan, hogy a legfőbb táplálékot képező gabonák egy speciális „ragacsot” tartalmaznak, ami glutén néven vált ismertté. Számos megmagyarázhatatlan egészségügyi probléma hátterében mint ok-ként sze...

A glutén és a stressz kapcsolata

30.83K Megtekintés4 Hozzászólás

Az esetek 98 %-ában az érzelmi stressz áll az immunrendszer nem megfelelő működésének hátterében. De vajon mi a kapcsolat a glutén és a stressz között?

Karvakról a gyógyító pizzafeltét

3.66K Megtekintés0 Hozzászólás

Évezredek óta létezik egy csodálatos növény, amit az átlagemberek oregano néven ismernek, mint pizzafeltét. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ebből préselt olaj természetes gomba-, vírusölő és antibakteriális hatáss...

Lúgosító zöldek szerepe a rákgyógyítás kiegészítésében

2.27K Megtekintés0 Hozzászólás

Táplálkozási Módszer - Lúgosító zöldek szerepe a rák prevencióban és a rákgyógyítás kiegészítésében - Dr. Mandlin Viktória

1 / 2 oldal12