Étektől lélekig

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Táplálkozásod mutatja a tudati szintedet

1.55K Megtekintés0 Hozzászólás

Az emberi táplálék címen elszaporodott szemét elkerülhetetlenné teszi, hogy tudatosan táplálkozzunk. Természetesen minden intelem ellenére ragaszkodhatunk továbbra is a megszokott étrendünkhöz és a helytelen étkezési ...

Élő szárítmányok a vegán szakács szemével

2.40K Megtekintés0 Hozzászólás

Lénárt Gitta, aki vegán szakács belebotlott az élő szárítmányok nagy családjába. Elhatároztuk, hogy közösen befejezzük azt a szakácskönyvet, amelyet régóta ígérünk az egészség-be-fektetők számára.

Élő szárítmányok az egészséges táplálkozásban – a céklás kókusz receptje

2.12K Megtekintés0 Hozzászólás

Egy újfajta kalandozást indítunk a gasztronómia világában. Az első konyhák valószínűleg úgy alakultak ki, hogy a fortyogó vízbe beledobálták ősszakácsaink, amit találtak.

Tej a javából, tehén nélkül

2.39K Megtekintés0 Hozzászólás

Egyre többen érzékenyek vagyunk a tejfogyasztásra. Anyatej hiányában sem a legokosabb megoldás a tej vagy szójakészítményekkel etetni a csecsemőket. A nyers étkek konyhája tálcán kínálja a megoldásokat.

Zöld szívem mandulából – mandulasajt

2.17K Megtekintés0 Hozzászólás

A mandulasajt receptje Valentin napra, nemcsak vegánoknak. Ha nincs szerencsénk, rekedt szerelmünk dalban mondja el Valentin napi vágyfokozóját. De ha egy gyönyörű vegán ajándékot szeretnénk adni párunknak, akkor megi...

Beharangozó – Urbán Vali, Jakab István

1.87K Megtekintés0 Hozzászólás

„Ételtől lélekig” című új műsorsorozatunk útjára indul. Hosszú évek óta terveztünk egy ilyen másképp gondolkodó szakácsműsort, ehhez viszont speciális másképp gondolkodókra, másképp főzőkre volt szükség.

Lúgosító zöldek szerepe a rákgyógyítás kiegészítésében

2.35K Megtekintés0 Hozzászólás

Táplálkozási Módszer - Lúgosító zöldek szerepe a rák prevencióban és a rákgyógyítás kiegészítésében - Dr. Mandlin Viktória