Lélektől vászonig

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Nemzeti érzelmek nélkül hagyott nemzeti értékeink

1.29K Megtekintés0 Hozzászólás

A nemzeti értékek kezelése, megbecsülése híven tükrözi mindazon személyeknek és a kormánynak a nemzeti érzületét, akik ezekért felelősek. A magyarság nem is tudja, hogy milyen értékekkel rendelkezik.

A lélek mandalája

3.04K Megtekintés0 Hozzászólás

Az ember vajon valóban teljesen megéli az emberi minőséget? Milyen csodálatos lehet annak az embernek az élete, aki nemcsak megérzi az emberek rezgése alapján a lelküket, hanem meg is tudja festeni azt.

A magyar Szent Korona képei – id. Weil Róbert

6.39K Megtekintés1 Hozzászólás

„Hosszú évekkel ezelőtt, még a Nemzeti Múzeumban többször is közelről megcsodálhattam a Magyar Szent Korona miniatúráinak páratlan szépségét. Elhatároztam, hogy ezeket a koronán található parányi képeket megpróbálom f...

A festészet mágusa

11.83K Megtekintés8 Hozzászólás

Keressük igaz véreinket, akik a szentek szellemét, az ősi tudást tudják megmutatni  napjainkban. Ez nem varázslat, hanem a tiszta lélek megtestesülése.

Lélektől vászonig

7.12K Megtekintés5 Hozzászólás

Hány kifejezési formája lehet a léleknek? A festők a tudattalan nyelvészei, szimbólumokban és képekben fejezik ki azt a formát, ami bennünk kelt érzést – mindenkiben mást és mást.

Arcunk arca – Hogyan készülnek a gyógyító képek?

9.14K Megtekintés1 Hozzászólás

A VNTV műsorainak főcímeit szinte kizárólagosan Makray János úr képei díszítik. Hogyan válik egy festő képessé arra, hogy gyógyító képeket fessen? Makray János hosszú utat járt be odáig, amíg a spiritualitást megtalál...