Viva Natura – Vivát Natura

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

MANTRA – tudás tiszta forrásból

1.79K Megtekintés0 Hozzászólás

Hogyan tudom meghallani ebben a káoszban, hogy mi az igaz, hogy mi az ami egészséges, hogy mi ehető, iható és tápláló a számomra, hogy milyen tudás, partner, munka az, ami nekem való, ami én vagyok, ami nekem tényleg ...

Hogy élhetünk 120 évig egészségesen?

3.79K Megtekintés0 Hozzászólás

Ritkán történnek akkora felfedezések a biológiában, mint a mikrobiom. Azt már sokan megtapasztalták, hogy a belső orvos hihetetlen átalakulásra teszi képessé a szervezetünket. A mikrobiom nem más, int egy közel ezer f...

Candida gombaszűrés

7.94K Megtekintés1 Hozzászólás

Dr. Szolnoki Lajos több, mint 40 éve ténykedik az egészség szolgálatában. Egy pár évtizeddel ezelőtt rájött, hogy nagyon sok betegség mögött a gombás fertőzések állnak.

A D3 vitaminra lehet nézni, de a napra nem mindig

10.01K Megtekintés4 Hozzászólás

Dr. Zsúval, vagy Dr. Fajcsák Zsúval egy sorozatot készítettünk azokról a vitaminokról, ásványi anyagokról, amelyek feltétlenül szükségesek az emberi test számára egészségünk fenntartásához.

Amit nem tudhatsz a Magnéziumról

52.97K Megtekintés6 Hozzászólás

Dr. Zsú hazájától több ezer kilométerre egy csodálatos újítást vezetett be, létrehozott egy virtuális vitaminszalont. Ez egy ingyenes internetes tanácsadás, ahol is az egészségtudatos érdeklődők – orvosok, felhasználó...

Gyógyító italok és pástétomok – Breuss+, Cukkini pástétom

3.59K Megtekintés1 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyultunk az elmúlt pár hónapban. A célunk az, hogy a kedves néző is kezdjen el kísérletezni nyers ételekből és a Viva Natura Prémium szárítmányaiból.

Szivárvány szakácskönyv: zellerkrémleves és zöldborsó pástétom

2.75K Megtekintés2 Hozzászólás

A nyers, élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, míg a nyers ételek ...

Hogy készítsünk növényi magvakból tejet?

7.31K Megtekintés3 Hozzászólás

„Az ember az egyetlen „állat”, aki más állatok tejét issza.” Csodálatos és egyszerű megoldások léteznek, hogyan készítsünk percek alatt növényi magvakból, lisztekből tejet.

Egészséges ételeket kutyulunk

2.54K Megtekintés0 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből talán az egyik legkedvesebb receptünk a töpörtyű pástétom, ami természetesen nem tartalmaz mást, mint prémium szárítmányokat, és mégis sokunknak a húsfalók mámorát idéző étel jut eszünkbe ...

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyulunk

1.99K Megtekintés0 Hozzászólás

Volt egy álmunk. Elértük azt, hogy számos zöldségből és gyümölcsből prémium minőségű, jól oldódó szárítmányokat tudtunk készíteni.

1 / 6 oldal12345...Utolsó »