Viva Natura – Vivát Natura

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Candida gombaszűrés

7.78K Megtekintés1 Hozzászólás

Dr. Szolnoki Lajos több, mint 40 éve ténykedik az egészség szolgálatában. Egy pár évtizeddel ezelőtt rájött, hogy nagyon sok betegség mögött a gombás fertőzések állnak.

A D3 vitaminra lehet nézni, de a napra nem mindig

9.76K Megtekintés4 Hozzászólás

Dr. Zsúval, vagy Dr. Fajcsák Zsúval egy sorozatot készítettünk azokról a vitaminokról, ásványi anyagokról, amelyek feltétlenül szükségesek az emberi test számára egészségünk fenntartásához.

Amit nem tudhatsz a Magnéziumról

52.41K Megtekintés6 Hozzászólás

Dr. Zsú hazájától több ezer kilométerre egy csodálatos újítást vezetett be, létrehozott egy virtuális vitaminszalont. Ez egy ingyenes internetes tanácsadás, ahol is az egészségtudatos érdeklődők – orvosok, felhasználó...

Gyógyító italok és pástétomok – Breuss+, Cukkini pástétom

3.50K Megtekintés1 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyultunk az elmúlt pár hónapban. A célunk az, hogy a kedves néző is kezdjen el kísérletezni nyers ételekből és a Viva Natura Prémium szárítmányaiból.

Szivárvány szakácskönyv: zellerkrémleves és zöldborsó pástétom

2.67K Megtekintés2 Hozzászólás

A nyers, élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, míg a nyers ételek ...

Hogy készítsünk növényi magvakból tejet?

7.05K Megtekintés3 Hozzászólás

„Az ember az egyetlen „állat”, aki más állatok tejét issza.” Csodálatos és egyszerű megoldások léteznek, hogyan készítsünk percek alatt növényi magvakból, lisztekből tejet.

Egészséges ételeket kutyulunk

2.46K Megtekintés0 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből talán az egyik legkedvesebb receptünk a töpörtyű pástétom, ami természetesen nem tartalmaz mást, mint prémium szárítmányokat, és mégis sokunknak a húsfalók mámorát idéző étel jut eszünkbe ...

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyulunk

1.83K Megtekintés0 Hozzászólás

Volt egy álmunk. Elértük azt, hogy számos zöldségből és gyümölcsből prémium minőségű, jól oldódó szárítmányokat tudtunk készíteni.

Szivárvány Szakácskönyv kutyuló kurzus

1.73K Megtekintés0 Hozzászólás

Ma a narancsos sütőtökös turmix és az édes paradicsomleves elkészítésének titkaival kényeztetjük a nézőket, bár megkóstolni csak otthon tudják, ha elkészítik egy perc alatt ezeket az egészséges italokat, ételeket.

Szivárvány Szakácskönyvből kutyulunk

1.58K Megtekintés0 Hozzászólás

Nem adok egy évet, és nagyon sok társunknak lesz otthon Szivárvány Szakácskönyv szerinti kiskonyhája, ahol egy perc alatt készít el egészséges gyors ételeket szárítmányokból, akár az aktuális friss zöldségekkel, gyümö...

1 / 5 oldal12345