Viva Natura – Vivát Natura

Rendezés: Legfrissebbek | Legnézettebbek |
Nézet:

Candida gombaszűrés

7.57K Megtekintés1 Hozzászólás

Dr. Szolnoki Lajos több, mint 40 éve ténykedik az egészség szolgálatában. Egy pár évtizeddel ezelőtt rájött, hogy nagyon sok betegség mögött a gombás fertőzések állnak.

A D3 vitaminra lehet nézni, de a napra nem mindig

9.53K Megtekintés4 Hozzászólás

Dr. Zsúval, vagy Dr. Fajcsák Zsúval egy sorozatot készítettünk azokról a vitaminokról, ásványi anyagokról, amelyek feltétlenül szükségesek az emberi test számára egészségünk fenntartásához.

Moringa, a természetes forrás

7.77K Megtekintés10 Hozzászólás

Csodálatos dolog a természet. Gondolnánk-e, hogy egyetlen növényben, egy fában a legtöbb esszenciális aminosav benne van, amire egy embernek szüksége van?

Amit nem tudhatsz a Magnéziumról

51.65K Megtekintés6 Hozzászólás

Dr. Zsú hazájától több ezer kilométerre egy csodálatos újítást vezetett be, létrehozott egy virtuális vitaminszalont. Ez egy ingyenes internetes tanácsadás, ahol is az egészségtudatos érdeklődők – orvosok, felhasználó...

Gyógyító italok és pástétomok – Breuss+, Cukkini pástétom

3.38K Megtekintés1 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyultunk az elmúlt pár hónapban. A célunk az, hogy a kedves néző is kezdjen el kísérletezni nyers ételekből és a Viva Natura Prémium szárítmányaiból.

Szivárvány szakácskönyv: zellerkrémleves és zöldborsó pástétom

2.61K Megtekintés2 Hozzászólás

A nyers, élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, míg a nyers ételek ...

Hogy készítsünk növényi magvakból tejet?

6.96K Megtekintés3 Hozzászólás

„Az ember az egyetlen „állat”, aki más állatok tejét issza.” Csodálatos és egyszerű megoldások léteznek, hogyan készítsünk percek alatt növényi magvakból, lisztekből tejet.

Egészséges ételeket kutyulunk

2.38K Megtekintés0 Hozzászólás

A Szivárvány Szakácskönyvből talán az egyik legkedvesebb receptünk a töpörtyű pástétom, ami természetesen nem tartalmaz mást, mint prémium szárítmányokat, és mégis sokunknak a húsfalók mámorát idéző étel jut eszünkbe ...

A Szivárvány Szakácskönyvből kutyulunk

1.78K Megtekintés0 Hozzászólás

Volt egy álmunk. Elértük azt, hogy számos zöldségből és gyümölcsből prémium minőségű, jól oldódó szárítmányokat tudtunk készíteni.

Szivárvány Szakácskönyv kutyuló kurzus

1.66K Megtekintés0 Hozzászólás

Ma a narancsos sütőtökös turmix és az édes paradicsomleves elkészítésének titkaival kényeztetjük a nézőket, bár megkóstolni csak otthon tudják, ha elkészítik egy perc alatt ezeket az egészséges italokat, ételeket.

1 / 5 oldal12345