Az elmúlt három és fél évben sok másképp gondolkodó ébredt fel, és sokan egyre tisztábban látnak a dolgok menetében. 2014 tavaszán, március első napjaiban óriási események zajlanak a világban. Ukrajnáról fogunk beszélgetni. Azt szeretnénk, ha úgy értékelnék ezeket az eseményeket – amelyek az elmúlt tíz-húsz évben gyakran lejátszódtak a világ más-más országában -, ahogy egy nemzetállamát védő önálló hatalmat szeretne a háttérhatalom ebbe az új globalizált, egységes masszába belepasszírozni. Ennek az első módszere az, hogy létrehoznak egy óriási gazdasági válságot az országban, majd egymásnak ugrasztják az embereket, végül a hivatalos legitim kormányt lesöpörve, a velük kollaboráns és illegitim csatlósokat odateszik. Ők abban a pillanatban elfogadottá válnak anélkül, hogy népszavazással megerősítenék a hatalmukat. Ezek az erők abban a pillanatban behívják az IMF-et, milliárdosan eladósítják az országot, utána a megszorító intézkedésekkel tönkreteszik a nemzetgazdaságot, a szociális hálót, és egyszerűen rabszolgasorsba tolják ezeket a nemzetállamokat. Egy idő múlva egy teljesen sematikus maszlagállam képében jelentkeznek. Ha még emlékeznek arra, hogy mit csináltak Irakban, Líbiában, mit akartak Szíriában. Mit akartak Iránban, Afganisztánban csinálni vagy a világ számos országában.

Miben különbözik az ukrán hódítás a szíriai akciótól? Látjuk, hogy Szíriát sem tudták megtámadni, mert az emberek egyre jobban ébrednek és látják az összefüggéseket. Mire jöttél rá Ukrajnával kapcsolatban?

Mivel a Leleplező című lapban rendszeresen publikálok, két-három nagyobb lélegzetvételű, harminc-negyven oldalas írást, így folyamatosan figyelem az eseményeket. Nem volt nehéz megértenem, hogy itt az ukrán Gládió bevetéséről van szó.

Pontosan mit takar a Gládió fogalma? Miről kapta a nevét, kik irányítják, mi a célja és milyen szerepet kapott Ukrajnában?

Bár, már javában működött, de csak 1990. október 24-én hallott először a világ a Gládióról. Olaszországban került napvilágra, hogy a NATO fenntart egy szupertitkos hadsereget, melynek ötlete Churchilltől származik, és Európa valamennyi országában megtalálható. Nem lehet kizárni, hogy Magyarországon is van. Churchill elképzelése az volt, hogy egy olyan titkos alakulatot kell felállítani, mely abban az esetben, ha kommunista párok szovjet segítséggel átvennék a kormányzást, legyen egy alakulat, amely szervezetten partizánháborút lenne képes folytatni a megszálló szovjet erőkkel, vagy a kommunista kormányzatokkal szemben. 1954-ben el is kezdték megszervezni.

STAY BEHIND - NATO

Úgy hívták, hogy „Stay Behind”, azaz a hátra hagyott, szuper titkos haderő. Olyannyira titkos volt, hogy a már említett ’90 október 24-ig, amikor a római parlamentben maga a miniszterelnök Giulio Andreotti ismerte be a titkos alakulat létezését. Addig az európai közvéleményben nem is tudtak róla.

Szerinted ’56-ban voltak itt is, ha már megalakultak?

Szerintem igen, és azt is elmondom, hogy ezt honnan lehet tudni. 1956. október 23-án első éves joghallgató voltam. Nem akarok ebbe bővebben belemenni, de természetesen ott voltam. Végig mentünk a Petőfi szobortól a Kossuth térig. Innen átmentem a rádióhoz, ahol két tűz közé kerülve a Múzeum kert kerítésén keresztül mentem ki a Kálvin térre, ahol már osztogatták a fegyvereket. Kiderült, hogy akárhová mentem, már kaphattam volna bármilyen fegyvert. Délután négy órára a fegyverraktárak őrzése, mintha egy gombnyomásra megszűnt volna. Van egy könyv, ami most jelent meg magyarul, nekem angolul van meg. Ebben le van írva, hogy Izrael, Franciaország és Anglia készült a Szuezi csatorna visszavételére. Szovjetunió volt az egyetlen erő, ami ezt megakadályozhatta volna. Az előbb említett három ország érdekelt volt abban, hogy lehetőleg Magyarországon ne csak egy tüntetés legyen, hanem egy fegyveres akció is kibontakozzon. Olyasmi, ami leköti Szovjetuniót és nem teszi lehetővé, hogy Szueznél beavatkozzon. Ez egyébként be is következett. Szovjetunió ugyan küldött határozott hangú tiltakozó jegyzékeket, de valójában a szuezi hármas akciót – arról volt szó, hogy Nasszer államosította azt a Szuezi-csatornát, ami lényegében Rothschild tulajdonban volt ugye – különböző okokból az az Amerika állította le, amely szintén megbénult állapotban volt. Egyrészt november 4-én választás volt, másrészt a Külügyminiszter kórházban volt. Végül is Amerika állította le ezt az akciót, mert különböző okokból nem volt érdekük az, hogy ott ez a konfliktus legyen. Ezt most azért említem, mert igen a Gládió segítségével intézték el azt, hogy Magyarországon az összes fegyverraktárt őrzés nélkül hagyták már délután négykor. Csak annak nem volt fegyvere, aki nem akarta, hogy ne legyen fegyvere.

’56 nekünk egy szent dolgunk, és látjuk, hogy egy felsőbb érdek milyen módon irányított. Abban a pillanatban, hogy már nem volt érdekük oda dobtak minket a Szovjetuniónak.

Még két fontos dolgot akarok a Gládióról. A Gládió irányította Németországban a Rote Armee Fraktion-t. Ők is gládiósok voltak. Ugyancsak a Gládió irányította Olaszországban – és ezt Francesco Cossiga, és Giulio Andreotti miniszterelnök is kénytelenek voltak elismerni – a Vörös Brigádokat.

Andreotti, Cossiga

Amely Vörös Brigádok számos terrorcselekményt hajtottak végre. Többek között meggyilkolták azt az Aldo Moro-t, akit egyébként mikor még miniszterelnökként Washingtonban volt, a szállodájában felkeresett Henry Kissinger, aki akkor nem volt más, mint Amerika külügyminisztere és azt mondta, ha nem változtat a politikáján, akkor az életével fizet érte. Tulajdonképpen Kissinger már megmondta, ugyanis Aldo Moro, mint keresztény demokrata politikus nem akarta átvenni a pénzhatalmi világ elitnek a világstratégiáját. A saját útját járta, keresztény politikus volt. A pénzhatalmi világ elit erősen keresztény ellenes. Visszatérve ’90-re. Nekem akkor az amerikai vezetés azt mondta a Szabad Európa Rádiónál, amikor előjött ez a Gládió téma, hogy „ mr. Drabik, a lehető legtárgyilagosabban, minden információt többszörösen leellenőrizve, felelősségteljesen dolgozza fel ezt a témát.” Én ezt a Magyar Osztály akkori vezetésével összhangban, de az utasítást az amerikaiaktól kapva, meg is csináltam. Nekem a Gládió egy ismerős dolog, mert hiszen akkor kénytelen voltam beleásni magam.

A Gládió a NATO titkos szervezete, de a NATO egyértelműen amerikai fennhatóság alatt volt, van és lesz. Tehát, ha kellett valamit tudni a Gládióról ők mindent tudtak.

Ez nem Gládió. Csak rajta ragadt az olasz név. Minden országban másképp nevezik. Azért ragadt rajta az olasz név, mert Olaszországban került a nyilvánosság elé. Egyébként a Gládió kettős tőrt jelent.

GLADIO

Van egy kérdésem, teljesen nem ide tartozik. Sztálin által a szovjet hadsereg vonul Európa felé. A hadsereg mögött van még egy hadsereg és ha nem megfelelően vonulnak, akkor hátulról lövik az embereket. Ehhez mi köze van a Gládiónak, vagy ez a Sztálin saját alakulata volt?

Ez azért volt, mert nagyon gyakran nem kellően kiképzett katonák voltak. A katonák két lehetőség közül választhattak, vagy a németek lövik le őket, vagy pedig a Sztálin biztonsági erői.

Február 18 Kijev. A megegyezést követően nyolcvanhat embert lelőnek. Honnan? Ki?

Na, ez az. Megegyeznek, de nézzük csak meg, hogy kik is egyeznek meg. Ott volt Radoslaw Sikorski lengyel, Frank-Walter Steinmeier német és Laurent Fabius francia külügyminiszter. Tulajdonképpen az Európai Unió kötött egy olyan fair megegyezést, hogy majd decemberben lesz egy választás, és akkor választanak új elnököt, de ez nem felelt meg a NATO-nak. Victoria Nuland külügyi államtitkár szó szerint azt mondta, az Egyesült Államok kijevi nagykövetének, hogy „fuck the EU”. Ha valaki tud angolul, az tudja mit jelent.

A NATO nem EU azt mondod. Ki irányítja a NATO-t, kinek kell Ukrajna, ki az, aki egyelőre nem hajlandó elfogadni egy diplomáciai megoldást? Az emberek békében hazamennének az utcáról, és a decemberi választásoknál legitim kormány lenne, amit az emberek szavaznak meg. Február 18, ki lövi hátulról az embereket?

Mindig annál van a döntő szó, akinek hadserege van. Hogy a NATO mögött ki áll? A NATO-ban a döntő szó az Egyesült Államoké, mely egyértelműen a legnagyobb erőt jelenti. Na de az Egyesült Államok kié? Az meg a pénzhatalmi világ elité, mert olyan pénzrendszert kényszerített az államok feletti nemzetközi pénz kartell, amely pénzrendszer révén, tulajdonképpen a szuper gazdag bankár dinasztiák irányítják az Egyesült Államokat. Csak az lehet döntési helyzetben az Egyesült Államokban, például az kerülhet a Fehér Házba, akit ők kiválasztanak és eladnak jó pénzért a választóknak. Tulajdonképpen, ha végig megyünk, hogy úgy mondjam a függelmi láncolaton, akkor kikötünk a szuper gazdag bankár dinasztiánál.

Ha egy drága Rothschild, vagy Rockefeller gyermek, asszony, vagy lány azt mondja, hogy nekem kell Ukrajna…

Bizony meg is nevezhetjük ezt az illetőt: Nataniel Rothschild. Ő jelenti az első számú embert a pénzhatalmi világ elit nagyhatalmú, de zárt körében.

Nataniel Rothschild azt mondja, nekem kell Ukrajna?

Szimbolikusan használtam a Nataniel Rothschild nevét, mert egyáltalán nem biztos…

János, tegyük ki a csizmát az asztalra. Ki lövi az embereket hátulról?

Na jó, még egyszer megmondom, hogy ki lőtt. Ugyanúgy, ahogy Európa számos országában, úgy Ukrajnában is megszervezték a NATO titkos alakulatát. Itt nem gládiónak, hanem Ukrainian National Assembly – Ukrainian People’s Self-Defens, vagyis UNA-UNSO-nak nevezik. Központjuk Lvivben van. Van egy pártjuk is a Szabadság (Szvoboda) Párt. Ez egy szélső jobb oldali párt, ezt tudták megszerezni.

UNA UNSO

Az első világháború alatt a sztálinista szovjetunió Kaganovics és Hruscsov is benne volt. Gyilkolták az ukránokat, úgyhogy amikor jöttek a németek, a hitlerista csapatokat felszabadítóként fogadták és közel egymillió ukrán állt át, nem is a német hadseregbe, hanem az SS-be. Ukrajnában egy rendkívül erős – és ezt sem szabad megemlítés nélkül hagyni – erősen antiszemita szélsőjobb van. Ezek zsidógyűlölők. De mégis, ha bizonyos fontos célokat, a nemzetközi világstratégiák szempontjából, hogy Ukrajna az övék legyen, akkor ezeket a szélsőjobboldali és antiszemita csoportokat is megszerzik.

Nagyon fontosat mondtál ki, hogy nekik a zsidóság ilyen szempontból nem számít, mert bármikor akár egy zsidó ellenes csoportot támogatnak.

A pénzhatalmi elit a kis zsidókat bármikor feláldozza, ha ez az érdeke. Ezt a zsidó kutatók is tudják. Kiváló, nagy tiszteletre méltó közéleti személyiségek vannak még Izraelben is nemcsak a diaszpórában lévők, akik ezeket elmondják. Én rájuk hivatkozom. Visszatérve, hogy mi történt február 18-án. Nem tetszett a megegyezés a NATO-nak és ezt fel akarták bontani. Lvivból átvezényelték az orvlövészeket, és miközben a tüntetők mentek a pajzsokkal Janukovics testőreivel szemben, szépen hátulról nyolcvanhatot az ukrán Gládió a NATO jóváhagyásával lelőtt. (95 áldozat volt és a rendőrök között is számos áldozat volt, mindkét csoportot ugyanazzal a lövedékkel ölték meg. a szerk.)

Nehogy már béke legyen…

Ezt aztán szépen a Janukovicsra kenték, akinek lényegében el kellett menekülnie. Mert ők azt akarták, hogy a saját emberük kerüljön pozícióba. Azonnal megindult, hogy a Nemzetközi Valutaalap nyomja a gyalázatos, fosztogató hitelét. Először is azonnal jöttek a követelések: kétszeresére emelni az energiaárat, megduplázni az élelmiszer árat, csökkenteni a fizetést. Az összes megszorítás, amit a pénzhatalmi világ elitnek ez a gyalázatos intézménye. Nem az intézmény gyalázatos, hanem amire használják. Azonnal megjelent a vérszipolyozó, bankár kaszt és ezért kellett az oroszokat elküldeni. Az ukránok meg vannak hülyítve. Egyrészt a Gládió bűnei a Janukovics nyakába vannak varrva. Jó a Janukovicsnak van egy nagy bűne, de az az összes többi ukrán vezetőnek is a bűne, hogy korrupt.

Melyik nem az bocsáss meg?

Megmondhatom, hogy ez miért nem lehet másképp? Azért nem lehet másképp, mert, ez a pénzrendszer, ami most van, a leggyalázatosabb rablás egyik fajtája. Ráadásul ez a pénzrendszer mindent pénzre redukál, úgy működik, mint a szivattyú. Az egész emberiség, az emberiség egy százaléka, egy százalékának dolgozik. Ennek következtében óriási vagyoni különbség alakul ki. A vagyoni különbségek, a korrupció legváltozatosabb technikáival konvertálódnak át politikai döntéssé. Addig, amíg nem lesz igazságosabb tulajdonrendszer és igazságosabb jövedelmi viszonyok, mindig lesz korrupció. Egész egyszerűen a döntéshozó politikai elit nem tud ellenállni az ezerszer nagyobb pénzügyi és gazdasági erővel rendelkező gazdasági, pénzügyi elit nyomásának.

Jakab István, Drábik János

Húzzunk egy vonalat, mert el kell jutnunk valahova. Szeretnék tőled idézni. Ha én végig gondolom ezt a logikát, ez egészen addig nem változik, amíg valahol ott Amerikában ezt a fejet valaki egyszer le nem harapja. A módszerek, több ezer éve ugyanolyanok. A világ megosztása, a kis nemzetállamok korruptálása, lebontása. Máskor annyira érzékenyek a demokráciára. Ez egy nem megválasztott, legitim kormány, Nyugat ezt azonnal elfogadja, azonnal hatszáztíz milliót ad neki az EU.

A magyar külügyminisztertől legalább ötször hallottam tegnap, hogy ez egy legitim kormány. Mitől legitim a jelenlegi ukrajnai kormány? Ez egy abszolút illegitim kormány és nem a magyar külügyminiszternek van igaza, hanem a Putyinnak van igaza, aki azt mondja, hogy ez nem legitim. Egy magyar külügyminisztertől nem várnám el, hogy a NATO-nak a papagája legyen.

Ha ez egy nemzeti kormány, amit sokszor kijelentesz,

Nemzeti kormány, de bocsánat a Martonyit a pénzhatalmi világ elit rakta oda az Orbán mellé.

De, ha nemzeti kormány, akkor meg tudok egy Martonyitól szabadulni

Nem olyan könnyű tőle megszabadulni

Nem olyan könnyű megszabadulni, rendben van. De akkor egy nemzeti érzületű kormány ilyenkor álljon ki egy másik élet-halál harcban küzdő nemzetért. Húzzuk meg a vonalat, most jön Putyin szerepe. Putyin, aki a macska ebben az egész dologban és az egerek cikáznak az orra előtt. A NATO, senki nem olyan erős, mint ő. Ő hogy képes hátul ezeket az oligarchákat kézben tartani. Akiknek a nagy része, úgyszintén New Yorkból kapja a parancsot. Az oligarchák egyértelműen a Rothschild ház képződményei. Milyen módon tudja ő a saját orosz nemzetállamát hosszútávon fenntartani ilyen környezetben? Egyelőre az ukránok nem látják, de egyetlen védője van Ukrajnának és ezt Putyinnak hívják.

Hogy lássuk, hogy azért különbség van a magyar miniszterelnök és a külügyminisztere között, a magyar miniszterelnök soha nem vett részt Bilderberg tanácskozáson. Ez a külügyminiszter részt vett. Elfelejtettem mondani a Bilderberg csoport áll a Gládió mögött. A Bilderberg tanácskozáson Martonyi János részt vett. Nem tudom, hogy hányszor vett részt, vagy egyszer, vagy kétszer.

Azt mondod, hogy a magyar kormányban, egy nemzeti kormányban a Bilderberg csoport megbízottja részt vesz? Ha egy Magyar Nemzeti Bank elnököt simán le tud váltani egy kormány, akkor egy külügyminisztert nem?

Nem tud simán leváltani. Hat évenként tudja leváltani.

De a külügyminiszternek nincs hat éve.

Magyarország benne van nemcsak az Európai Unióban, a NATO-ban is benne vagyunk. Az az igazán fontos, mert az Európai Uniós tagság nem jár olyan elkötelezettséggel, mint amivel a NATO jár. Bizony fel kellett vállalni, hogy elmegyünk Afganisztánba. Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy a pénzhatalmi világ elit ilyen-olyan meggondolásból, elment és a nemzetközi jog felrúgásával ott háborút folytatott? Mi közünk van ahhoz, hogy Irakban háborút folytatott? Mi közünk van ahhoz, amit Líbiában művelt? Mi közünk van ahhoz, ami Szíriában történt?

János, tőled idézek. Nincsen jog, hatalom nélkül. Az egész világ jogsértésekből áll, amit a birka nép folyamatosan hallgat, és egyet ért azzal, hogy „szegény ukránokat meg kell segíteni, szegény Afganisztánt meg kell segíteni, ”és odamennek a katonák, és a mákföldeket védik.

Egy Martonyitól, aki egyetemi tanár, attól elvárnám, ha kijelenti hogy ez a jelenlegi ukrán vezetés legitim, akkor legalább egyetlenegy érvvel ezt támasza alá.

Választották?

Nem, ő azt mondja, hogy a nem tudom melyik párt, amelyik most ellenzékben van, még az is elfogadja. Egy egyetemi tanár, ezt nevezi a legitimáció forrásának? Én magam szégyellem magam, hogy az országnak egy ilyen külügyminisztere van.

Azt mondja Putyin egy puccs volt ez az egész és ma is Janukovics a hivatalos államfője ennek az országnak. Putyin tökéletesen látja ezt az Amerikából irányított kezdeményezést, ő nem fogja hagyni, hogy NATO rakétákat rakjanak Oroszország határába. Mi a megoldás szerinted?

Ugye arról van szó, hogy volt itt egy jó kompromisszum, amit február 18-án pontosan a NATO a terroristáknak a bevetésével felborított.

Nem békét akartak, hanem koncot

Kinyilvánították, hogy nekik, vagyis a jelenlegi pénzhatalmi világ elitnek – NATO, Bilderberg bankárok – egész Ukrajna kell. Putyin nyilvánvalóan a következőt csinálja: egyrészt kivár, másrészt, ami neki nagyon fontos volt, azt bebiztosította. Orosz hadsereg nem lépett működésbe, de úgy látszik, hogy az Ukrajnán belül élő oroszoknak kialakult egy olyan milíciája, amely milícia ott, ahol orosz lakosságnak van többsége Krím és a Donyec medence – tizenegymillió orosznyelvűről van szó – ott ezek idővel el tudnak érni olyasmit, amire nem lehet azt mondani, hogy megszegné a nemzetközi jogot. Skóciában most lesz szavazás, hogy kiválnak Angliától. Akkor miért ne lehetne népszavazást tartani a Donyec medencében és a Krím félszigeten? Valószínű, hogy ezt készíti elő Putyin.

Ha Gládióról beszélgetünk, akkor orosz Gládió. Ha én egy másik országnak a határai mögött fegyveres milíciát vagyok képes felszerelni, akkor valamilyen módon ez is illegitim dolog. Nem a végeredményt nézem, de én szerintem egyértelmű dolog, hogy a katonák ott oroszok felségjelzés nélkül. De ebbe nem menjünk bele. Sztálinra utalnék vissza.

Ezeket nem kellett Oroszországból átvinni, tizenegymillió orosz él ott.

Ehhez laktanya kell, hatszáz PSH van ott

Valószínű, hogy ezek besegítenek. Reguláris orosz haderő nem ment át a határon.

Azt mondta Sztálin, hogy a nemzetiség vagon kérdése. Folyamatosan ’44-től cserélik a lakosságot. Lettország, Észtország, nem akarok végigmenni. A Krímben ez nem történt meg? Hogy a krími tatárokat elvitték valahova, és helyükre hozták az oroszokat?

Dehogynem, a krími tatárokat elvitték Szibériába az elhurcoltak fele az úton meghalt. Helyükre elsősorban oroszokat, és nagyon kis részben, talán nyolc százalékban ukránokat telepítettek. Amikor a Szovjetunió felbomlott akkor a Szibériába kitelepített tatárok közül, – ezek ugye nem mongol, hanem török tatárok – körülbelül háromszázezer visszatért a Krím félszigetre, tehát csak egy töredékük. A többi maradt ott, ahova kitelepítették. Ezek persze, azon az alapon, hogy a Sztálint orosznak veszik, pedig már bocsánatot kérek, a Sztálin, nem volt orosz, hanem bolsevik kommunista volt.

És kik irányították?

Igen, de ő aztán azokkal is konfliktusba került, ez egy másik téma ne menjünk bele. Sztálin irtotta az ukránokat, amit igaz, hogy a Kaganovics javasolt neki aki akkor Ukrajna első számú vezetője volt, második számú vezetője pedig Hruscsov volt ugye. A legtöbbet, az oroszokat gyilkolta a Sztálin. Nem szabad a bolsevista szovjet hatalmat összekeverni a mai orosz országgal. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon fontos mondat el kell mondani: a mai Oroszország tér vissza a pravoszláv gyökerekhez és tér vissza a keresztény értékekhez. Miközben az Európai Unió, amely a kereszténység által lett nagy, amely végül eljutott a csúcshoz a szociális piacgazdaságban és a jóléti állammal amit ugye ez az uzsorás pénzhatalmi elit szétvert, lebontott. Az erkölcsöt kiirtotta, a kereszténységet megtagadta az európai kultúrát szétrohasztotta, ahol családnak tekintik két homoszexuális ember kapcsolatát. Ez a nyugat Európa, ez már messze alatta van annak az Oroszországnak, amely viszont a kommunizmusból indult el – egy gyűlöletes rendszerből -, de eljutott ahhoz, hogy felépítse a nemzeti közösséget és visszatért a keresztény gyökereihez. Putyin képviseli ma azt az értéket valójában, amire mi, amikor Nyugat Európában csodáltuk a jóléti államot oda vágytunk. De ez a nyugat Európa már nem az. Ez a pénzhatalmi világ elit gyalázatos gyarmatává lett. Sokkal külön az az Oroszország, amely pedig rettenetes bolsevista, kommunista diktatúrából indult és sokkal nagyobb magaslatokra jutott. Az ukránok teljesen át vannak verve. Az ukránoknak ezt látniuk kellene, hogy az orosz a testvér nép. Mert egyébként mit jelent az, hogy Ukrajna? Az orosz vidék határa .

Kedves János. Én ezt akartam tőled hallani. Folyamatosan azzal védekeznek, ugye az orosz irány – beszéltünk már erről többször – az egyetlen egy lehetőségünk, ahol mint nemzetállam minket még elfogadnak, és a mi gazdaságunkat fellendítik azáltal, hogy exportpiacunk lehet. Ez az Oroszország, ez a Putyin, nem az a bolsevik, aki annak idején vagonokba rakta a magyarságot, nem az a Ceaușescu, aki fél székelyföldet lecserélte románokra és elvitte őket más irányba, hogy azt mondhassák, hogy Erdélyben már nincsenek magyarok. Látni kell, hogy folyamatosan fejlődik a világ. Az egyik világ involúcióban van ez az európai rész, lebontották a keresztény hagyomány értékrendjét. Sosem volt itt keresztény hagyomány. A keresztény vallás az nem hagyomány. A másik az, aki elővette az őskultúráját, az őshagyományait, az egyházát, amiből újra tudja építeni az Istent szerető nemzetet. Szíria is azért nem sikerült, mert olyan tömeges felébredés van a világban, amikor már egy Szíriát ilyen maszlag dumával nem lehet lerohanni. Neki Irán is legalább úgy kell, mint Ukrajna, mert a parazitának mindig új test kell, amit tud szipolyozni. Ukrajna egy nagyon jó kis gazdaság, és parazita test lett volna. Iránnal ugyanez a helyzet. Lássuk meg, hogy a világon most már van egy kihívó és ezt úgy hívják, hogy Oroszország és Putyin. A mögé felsorakozó eurázsiai államokkal egy akkora tömeg alakult ki, ami most már képes megállítani ezt a több ezer éves fiaskót, ami az emberiség ellen működik. Borzasztó, hogy itt már a homokos homokosnak felesége, ma már olyan állatkertek vannak Németországban, ahol, ha olyan vágyad van bemehetsz és kecskével lehetsz. Teljesen tönkre tették az emberi értékrendet. Ennek az egyetlen egy bástyája, ma a mi szempontunkból Oroszország. Annak ellenére, hogy tűzzel vassal, írtja ott is az ellenfeleit, de könyörgöm, ilyen időben nagyon puha kézzel nem lehet megoldani a dolgokat.

Amikor Oroszországról beszélünk, akkor beszélünk az Eurázsiai nagyantantról, ami már ugye létrejött és beszélünk a BRIC országoknak a teljesen új gazdasági rendszeréről. Az ázsiai nagyantant, ami Shanghai-ban jött létre, mely egy katonai szövetség.

Kik ennek a résztvevői?

Hat belső tagja van: Kína, Oroszország, négy Közép-Ázsiai köztársaság, és van három megfigyelő tagja. Az egyik India a másik Pakisztán és a harmadik Irán. Ez a SCO, Shanghai Cooperation Organization.

SCO

Ez egy katonai szövetség. Ott van a világ legnépesebb országa a jövendő szuperhatalom, mondjuk húsz év múlva, ott van a világ legnagyobb területű országa, most a világ második atomhatalma, ez Oroszország, de még mindig a legnagyobb területű ország. Természetesen ott van az a Közép Ázsia, amiről Brezinski, A nagy sakktábla című könyvében megmondta, hogy aki az eurázsiai térséget uralni akarja, annak uralnia kell Közép Ázsiát mert ott van a világ nyersanyag tartaléka. Brezinski nem Kínát nevezi Ázsia szívének, hanem a Közép Ázsiai országokat. Kidolgozták azokat a terveket, hogy mivel Oroszország ilyen nagy, hogy mégis ez a pénzhatalmi világ elit, amely az euroatlanti térségben megszerezte a világhatalmat és diktatúraként gyakorolja, persze demokráciának álcázva csak úgy tudja Oroszországot az ellenőrzése alá venni, ha három részre darabolja. Három Oroszországot akarnak létrehozni, az egyik az uráli ez az európai Oroszország, a másik a Távol-keleti és a harmadik a Nyugat-szibériai. Ahhoz is, hogy ezt a programot végre tudják hajtani, nekik egész Ukrajna kell. Egész Ukrajna kell ahhoz, hogy egész Oroszországit fel tudják darabolni. Oroszország feldarabolása nélkül pedig nem tudják Oroszországot úgy kézben tartani, ahogy minden országot szeretnének pénzügyileg, gazdaságilag és természetesen katonailag kézben tartani.

Itt a rettegett fél, aki Kína, aki most már nem hajlandó amerikai államkötvényeket sem elfogadni azért, amiért Amerikának hordja be az áruját. Egy napon azt mondja, csak nyersanyagért kereskedek. Vagy az olaj egyszerűen megszűnik dollárban kereskedni. Ez az egész rendszer egy-két napon belül omlik össze. Látjuk, hogy nagyon nagy a tét és ugye Ukrajnáról beszélünk és ebben a dologban Magyarországnak, mint önálló nemzetállamiságát hirdető, illetve ezt visszaszerezni kívánó államnak, egyértelműen a függetlenségét akaró Ukrajnát kell támogatni. Illetve az orosz irány a Putyin irány látjuk, hogy az egyetlen irány a részükre. Teljes szívünkkel Ukrajnával vagyunk, és a százötvenezer honfitársunkkal is, akik Kárpátalján élnek.

Egyetlen dolgot szeretnék hozzá tenni. Az a rendszer, ahol már nem használják a teljesen fedezetlen dollárt, az már működik az a BRIC ugye, Brazília, Oroszország, India Kína és Dél-Afrikai Köztársaság.

BRIC

Ezek már barterrel kereskednek és ahol nem lehet az árut áruval kiegészíteni ott hozzá tesznek fizikai rúd aranyat. Az, hogy Kína már nem vásárol amerikai államkötvényt, ugye neki van mintegy három trillió, most a trilliót angolul mondtam, egy trillió ezermilliárdot jelent, tehát háromezer milliárd dollár értékben van neki amerikai államkötvénye, állampapírja. Amíg a dollár működik, – amellett, hogy nagyon sokat veszített az értékéből – ahol még lehet vásárolni, vásárol Afrikában a dollárjáért. Neki azért az az érdeke, hogy ebből a dollárból minél többet elköltsön, és csak utána térjenek át egy másik fizetési rendszerre.

Nem lehet egy beszélgetést, soha befejezni, mert reggelig tudnánk folytatni. Rengeteget tanultunk, köszönjük.

Jakab István

Drábik János: az ukrán Gládió a NATO titkos alakulata

Cikkek | 0 Comments

Hozzászólás