Bemutatkozik a Szivárvány szakácskönyv

Az élő ételek egyre több ember életét éltetik. Viszont az élő, friss zöldségek és gyümölcsök egyre kevesebb ember számára érhetők el – vegyszer és GMO mentesen. Mit tehet ilyenkor egy egészségtudatos ember? Megkeresi azokat a forrásokat, amelyek segítségével mégis fenn tudja tartani életenergiáit. Ezek az élő táplálékok? De mitől élő egy táplálék? Attól, hogy ha csak testhőmérsékleten kezeljük, aszaljuk, megtartja önmagában a színét, illatát és a benne lévő hatóanyagok szerves kötését és az enzimek hosszú sorát. A Szivárvány Szakácskönyv nem más, mint az egészséges, gyors ételek tárháza. Nemcsak növényekből nyert porokról van benne szó, hanem arról is, hogyan lehet az élő szárítmányokat ötvözni friss zöldségekkel, gyümölcsökkel és fűszerekkel. Egy úgy dimenziót nyitottunk az egészséges táplálékok világában. Lénárt Gitta előadása a 26. Kombucha napon.

Hozzászólás