Mi az én felelősségem a világ sorsáért?

Az Összefonás – Összefogás tánclépései  – Az Összefonó közel egy éve indult útjára, az összefogás gondolata hozta életre. Az első az, amire szükségünk van, hogy felelős döntéseket hozzunk. Ehhez tudnunk kell, hogy mi zajlik a nagyvilágban és kis hazánkban. Ha „valami bűzlik Dániában”, mi arról csak azt tudhatjuk, hogy Félix Jörg nyerte meg az X-faktort, de arról, hogy százezrek tüntettek a globalizáció ellen, arról senki sem hallott, talán még Dániában sem. Szellemi röghöz kötöttségünk okozója, hogy a hivatalos médiában a „szabad sajtó” csak azt közli, amit szabad.
Hatvankét országban vannak VNTV nézők, és arra gondoltunk, hogy az Összefonó Facebook oldalára folyamatosan feltennénk azokat az eseményeket, amelyek fontosak ahhoz, hogy megfelelő döntéseket tudjunk hozni életünkben és így, egyénileg is tudtok tenni a változásért, bárhol is vagytok a világon.

A másik kezdeményezésünk egy új műsorsorozat indítása, amelynek a címe: Nem mondhatom el senkinek. VNTV-re fordítva: elmondjuk hát mindenkinek. Készítettünk egy paravánt, vásároltunk egy hangtorzítót, és ha nem mered felvállalni az arcod, mert félsz, hogy elveszted a munkahelyed, akkor is módod nyílik arra, hogy elmond nekünk az igazságot. Úgy gondoljuk, hogy csak akkor kérhetünk Tőletek számon bármit, ha megkaptátok az igazi tényekről szóló tájékoztatást. Ez végre a VNTV küldetésének kiteljesedése, hogy összefogjuk, összefonjuk erőinket.

Jakab István

Címkék:

Hozzászólás