„…itt elég fejlett civilizációk voltak és egyáltalán nem biztos, hogy teljesen visszavonultak.”- Herczeg Kyra

Hogyan lehet értelmezni a Föld méretű madárkalitkát?

A fölméretű madárkalitka az én megfogalmazásomban az, amikor van egy morfogenetikus mező és ezt különböző technológiákkal beárnyékolják, manipulálják. A spirituális fejlődés lehet, hogy előbbre haladt volna már az idők folyamán, ha ezt valamilyen módon nem hátráltatják. A morfogenetikai mezőkben benne lennének a továbblépés lehetőségei, és pontosan azért teszik a Föld köré ezt a kalitkát, hogy az emberiség fejlődésben ne tudja megtenni ezt az újabb lépést. Ez egy informatikai, energetikai rácsháló, ha úgy tetszik áttételesen nevezhetjük ezt mátrixnak. Hogy miért vagyunk a mátrix rabjai – szerintem nem feltétlenül kell így értelmezni, mivel egy virtuális valóságon belül vagyunk, manipulálnak, olyan információkat, amik visszahatnak gyakorlatilag a kollektív tudatra, tudattalanra és ezáltal messze el lehetne filozofálgatni, akinek ez érdeke – de tényként, azért létezik ez a madárkalitka és jó lenne tudni, hogy hogy lehet ebből kitérni, de egyenlőre csak keressük a megoldásokat.

A mátrixot az emberek hozták létre, vagy az embereknek hozták létre? Milyen módon tartják fent az emberek a mátrixot, hogy véletlenül se szakadjon szét?

Azt gondolom, hogy egyértelmű, hogy nem emberek hozták létre. Rengeteg olyan archeológiai lelet van, ami bizonyítja, hogy itt elég fejlett civilizációk voltak és egyáltalán nem biztos, hogy teljesen visszavonultak. Hogy emberek hozták létre, az egyáltalán nem olyan biztos. A célja az, hogy különböző feltevések vannak, hogy ez most rabszolgasorban tartás, vagy egy egészséges „kézifék”. Kozmikus morál szempontjából egy szuper civilizáció képes létrehozni egy fajt. Mondjuk, ha egy emberi fajjá alakít egy majmot, akkor lehet, hogy revendikál magának olyan jogokat, hogy gyakorlatilag nem csak felelőséggel tartozik az emberiség irányába, – hogyha pozitív morális értékeket nézünk – hanem alapesetben úgy érzi, hogy dönthet, hiszen előtte nem volt egy ilyen faj. Ha ő kreált egy ilyet, akkor gyakorlatilag indirekt mondhatjuk, hogy ő az Istene. Mert az istenség kérdése, a teremtés kérdése gyakorlat is lehet, nem csak spiritualitás. Tehát, hogyha képesek vagyunk teremteni, akkor mi – relatíve – ahhoz a fajhoz képest teremtők és Istenek vagyunk és bírunk mindenféle olyan hatalommal, amivel vagy élni, vagy visszaélni kívánunk.

Hogy kapcsolódik a kozmikus morál és az emberek istenkép hitrendszere a gondolat irányodhoz?

A kozmikus morál létezésében csak reménykedek, sok nyomát nem látom, de feltételezem, mert van egy kanyar és a kanyar mögé még nem láttam be. Az ok-okozati összefüggésekkel néha problémám van, és ezért is reménykedem, hogy nem csak a karma szűk törvénye létezik, hanem ha tágítjuk a horizontot, akkor egy szélesebb valóságkörben létezik a kvantumrealitás. Sokkal több lehetőséget kínál az embernek – akár teremtett, akár leigázott lény – hogy kitörjön ebből a kalitkából. Ha van kozmikus morál, akkor lennie kell valamilyen felsőbb szervnek, aki ezt számon is tudja kérni és akkor kilyukadunk mindjárt a „Csillagok háborújánál”, ahol vannak különböző bizottságok, amik eldöntik, hogy a szuper civilizációk meddig mehetnek el abban, hogy beleszóljanak különböző fajok életébe.”

Kozmikus morál

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás