Kivezethetők-e a védőoltások mellékhatásai a szervezetből?

Az emberi testet folyamatosan körülveszi egy elektromágneses mező, amely állandóan interakcióba zárja (kapcsolatban van) a környező térben. Ha ebben a térben elhelyezünk egy hasonló frekvencián működő kis generátort, akkor ez hatással lesz élettevékenységünkre. Ez egyszerű és felfogható mindenki számára.

Ami már egy kicsit érdekesebb, hogy egy egyetlen kis készülék, amit Oroszországban fejlesztettek ki, milyen módon képes például az immunrendszerünket erősíteni, milyen módon segíthet hozzá, hogy az oltások mellékhatását kivezesse az emberi szervezetből? Milyen módon segít a betegségek könnyebb legyőzésében?

Erről és még ettől sokkal többről is szó van a műsorban és ha vannak jótékony eszközeink, használjuk azokban az időkben, amikor elesettebbek vagyunk, és ha tudunk segíteni másoknak ezzel, akkor tegyük meg. A Triomed készülék használatára már országosan indulnak tanfolyamok, könyv íródik róla. Nem csak egy fellángolás volt ez a kis készülék, hanem már egyre több ember használja Magyarországon is. Jó szándékkal ajánljuk mi is mindenkinek!

Görei Pap Ildikó – Jakab István

Hozzászólás