Mi vagyunk a lélek Kombuchája – 20 éves Kombucha születésnapi parti

Mi az a legfontosabb dolog ami az elmúlt 20 év alatt változott az életünkben? Egyre többen tanuljuk a test-lélek-szellem harmóniáját, és egyre többen megtapasztaljuk, hogy tulajdonképpen miről is szól ez. A baktériumok testünk alap építőkövei. Vannak közöttük jó és rossz szándékúak is. A Kombucha is, mint milliárdnyi éhező száj a Földön, folyamatosan falja fel és emészti meg a beleinkben felhalmozódó káros, számunkra feldolgozhatatlan anyagokat. Mi vagyunk a lélek Kombuchája, a szeretet gombácska, akik testet öltve emésztjük és szabadítjuk meg a világ lelkét mindentől, ami a számára haszontalan, élhetetlen, emészthetetlen.

Fogjuk föl végre, hogy a kvantumfizika, a kvantumgondolkodás és a spirituális gondolkodás nem csak gondolkodási sémát, hanem újfajta életgyakorlatot, újfajta kitörési lehetőséget jelent a másként gondolkodás segítségével, azt hogy végre megvalósítsuk mindazt, amiről idáig csak beszéltünk. Ne csak beszéljünk róla, hanem éljük is meg a másságot!

20. Jubileumi Kombucha Nap

A Kombucha 20. Jubileumi rendezvényén a tudomány és ezotéria területén kiváló tudással és tapasztalatokkal rendelkező 31 előadó között elismert tudósok, neves szakemberek adják át Önöknek ismereteik esszenciáját. Megtudhatják a XXI. század új spirituális kódját, hogy mi a Teremtés Tudatos Táplálkozás, hogyan gyógyíthatók a szív- és érrendszeri betegségek. Jelen lesz a népgyógyászat, bemutatjuk a Safe Laser-t, s lelkünk gyógyulására is gondolva ajánljuk a népszerű ThetaHealing, az Access Bars, valamint többféle meditatív technikát is. Visszamegyünk egészen a teremtésig, a Védákig, de nem marad ki közben a vallástudomány és szimbólumkutatás sem. És hogy teljes legyen az utazás, meghallgatjuk a jövőből a számunkra érkező üzeneteket is.

A szellemi mellé több különleges fizikai táplálékkal is készülnek a szervezők. A 800m2-es kiállítói téren több mint 50 kiállítóval találkozhat, nézheti meg termékeiket, szolgáltatásaikat!

Szeretettel várjuk Önt is 2015. október 17-én az egész napos rendezvényünkön a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban!

Hozzászólás