Az Új Világunk Fészekrakói, I. VNTV Fesztivál, 2016. május 7. Lurdy Ház

A felébredés egyéni út. Nincs kollektív megváltás, mégis, mivel minden mindenre hatással van, mindenkinek a rezdülése érezhető valahol a sejtjeinkben. Az önvalónkra egyénileg tudunk csak ráébredni, hiszen ez egy belső folyamat, de mindez csak az egység megérzésén keresztül történhet meg. Az egyéni ébredés nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyedül kell lenni. Egymás elfogadása, az együttérzés, a beleérzés, a megértés a teljesség megéléséhez nélkülözhetetlen.

Ahhoz, hogy egy békésebb, egészségesebb, élhetőbb, szeretetteljesebb világot teremtsünk, másképpen kell gondolkodnunk, mint eddig. Láthatjuk, hogy a régi hitrendszereinkkel, érzelmi és gondolati sémáinkkal milyen világot teremtettünk, ugyanakkor már érezhető, látható jelei vannak annak az Új Világnak is, amit a másképp gondolkodásunk minden pillanatban teremt.

Az I. VNTV Fesztiválon sokakkal találkozhatunk, akik tudatosak teremtő képességükre, akiknek szándéka, gondolkodása és tettei már összhangba vannak az Új Világ teremtésével.

Szeretettel várjuk Önt az I. VNTV Fesztiválon, hogy érezzük meg együtt a változást. Önök azok, akiknek lelkes támogatása megsokszorozza ebbéli tudatos törekvéseink erejét és Önökkel együtt lehetőségünk van az együttes felemelkedésre, az újabb tudati, emberi evolúciós lépés megugrására.

Jakab István, Horányi Ágnes

Hozzászólás