Véleményem szerint a világ legnagyobb üzletága az emberiség kómásítása. Kóma Gizi, Kóma Géza éli az életét, jön-megy, a munkahelyén van, párkapcsolatban él, de azt sem tudja, hogy eljött otthonról. Az élete nem több, és nem kevesebb, mint egy fajta virtuális valóság, amelyben ha kell, leszúrják a rosszakat, de a jókat is, és a film végén mindenki feltámad. A média- manipuláció tökéletesítésére már elkészítették a 4D-s verziót is, amikor nemcsak a szemed és a füled csapják be, hanem a testedet is úgy mozgatják, mint ahogy az a filmvásznon van.

Most lépjünk be Európa kórtermébe, aminek az ablakára ki van írva, hogy „Elfekvő kómásoknak”. Szem lecsukva, máris vetítik a filmet, ahol minden szép és jó. Virággal a kezünkben szaladgálunk két szupermarket között, hogy megvehessük életünk rózsaszín álmát és legújabb iPad-jét, amit fejet lehajtva nyomkodunk, és ettől minden szép és tökéletes. Megérkeznek éhes arab testvéreink, akiket megetetünk, megitatunk, szállást adunk nekik, de máris valamilyen módon bekapcsol a G.I.Joe és ők torkokat vágnak el, nőket erőszakolnak meg. Mi ezzel nem foglalkozunk, tovább toljuk a programot, és máris egy virtuális csillagok háborújába lépünk, ahol mindig a jó győzhet.
Azok már, akikkel megtörtént a tragédia, már rettegve menekülnek, fel akarnak szállni egy buszra, vagy egy repülőgépre. Azok, akiknek elment a feleségük, vagy a lányuk és soha nem tért vissza, vagy ha haza is jött lelkileg megtaposva, meggyötörve, azok már felébredtek a kóma intézetében. De mi van a többiekkel? Mi van azzal az 500 millió emberrel, akik elhitetik magukkal, hogy akkor jó, hogyha befogadják azokat az embereket, akiket tudatosan arra képeztek ki, hogy irtsák, üldözzék a fehér faj megmaradt képviselőit?

20 évvel ezelőtt a videofilmek hajnalán volt egy filmsorozat, a címe Rémálom volt. Arról szólt, hogyha elalszol, akkor álmodban jön a pengés gyilkos, és megöl és mindez az életedben is valósággá válik. Ennek most pont a fordítottját éljük, hogy az álmunkban éljük az életünket, egyszerűen nem tudunk az ébrenlét valóságáról. Látjuk a híreket, ömlik ránk az információ, és komoly cselekvőképességünk kapcsán nyomunk egy like-ot, vagy egy nem tetsziket, beszínezzük az arcképünket, és azt hisszük, ettől megváltozott a világ.

Kedves Kóma Gizi, és Kóma Géza! Biztos nektek van igazatok, csak tudjátok, hogy ebből az álomból nincs felébredés! A médiaipar olyan módon kifejlesztette a butítás eszközeit, hogy ebből csak nagyon erős tudatos éberséggel lehet felébredni, és aki erre képtelen, azt álmában éri a halál. Az kétségtelen tény, hogy tudjuk, hogy nincs halál, és újból felébredünk egy következő létezésben, de amíg azt a problémát nem oldjuk meg, hogy éberek és tudatosak legyünk, addig mindig ugyanabba a mesébe fognak minket beterelgetni.

A NAGY ALTATÓK
Azok az erők, akik korlátok nélkül költenek a média manipulációira, nagyon jól tudják, hogy e nélkül nincsen hatalmuk felettünk. Az embernek van egy tulajdonsága, a hiszékenysége, aminek a jó barátja a lustaság. Együttesen akarja elhinni azokat a híreket, amelyeket a média tálcán tálal fel neki. Mi megint kaptunk valami különleges esélyt, habár az első attrocitások már megvoltak Magyarországon is, mert azt az apró tényt elfelejtik közölni velünk, hogy a január óta illegálisan érkező migránsokat hova küldtük vissza, vagy netán itt szállásoltuk el a magyar városokban? Igen, egyre-másra kerülnek elő azok az arab fiatalok, akik már ráeszméltek arra, hogy Merkel mama nem fogadja őket és itt próbálnak fészket verni, itt próbálnak életteret kialakítani, amire egyetlenegy jellemző van, hogy nem fogadják el a mi kultúránkat, csak az étkünket és a pénzünket. Hogy meddig tartható-e ez az állapot, ez hamarosan kiderül.

Hogyan tépheted ki magad a cselekvésképtelenség csapdájából?
Alapvetően a legnagyobb probléma a média mesélőgépében, hogy mindenkinek egyénre szóló programja van, tehát azt szedi ki belőle, ami éppen rá illik. Mindenkinek saját kis TV-je van, saját okos telefonja, saját sajátja, és ezzel gyönyörűen bezárta magát abba a világba, amiben éli az életét. A legnagyobb csapdája ennek a cselekvésképtelenségnek, hogy amikor fel kellene lépni az oszmán hordák ellen, legalább ezer embernek össze kéne jönni megmutatni az erejét, és fellépni az érdekeiért. Egyesével ez nem fog menni. Amikor gárdákat alakítunk, akkor máris nyüszít és reszket a hatalom, mert neki egyetlen egy célja van, minél többet birtokolni és a hatalmat mindenáron megtartani. Hogy eközben a migráns mese még jól is jöhet a számukra – miszerint ez egy nagy nyereség a részünkre -, ugyanakkor a szociális feszültségek és a korrupció valóban tarthatatlan ebben az országban.
Beszéljünk egy kicsit a pénzről. Jól tudjuk, hogy a pénz, amit fedezet nélkül nyomnak Amerikában és Frankfurtban, a Központi Bankban, lassan mindenki számára kiderül, hogy értéktelen. Illetve van egy kis értéke, ha begyújtunk vele, talán arra még jó lesz, de még mindig vannak olyan balga országok, balga emberek, akik ezért az értéktelen pénzért földet, házat, gyárakat adnak el. Nincs ez másképp nálunk sem. Valamilyen ügyes ember a Nemzeti Bankból kimentett pár ezermilliárdot, és abból vásárolják fel magyar oligarchák a magyar földeket. Nézzük ennek a pozitív oldalát. Ha nem magyarok vennék meg a földet, az értéktelen pénzükért, még annyi esélyünk sem lenne visszavenni, mint amikor esetleg ezektől az erőktől visszakérhetjük az ország tulajdonát.

Ne politizáljunk, mert a politika a leghamisabb hangszer, amin játszhatunk. Mondhatnánk, hogy ébredjünk, de ezt a kis cikket megint hol olvasod? Az egyszemélyes okos telefonodon, vagy a számítógépeden? Amit tudnál tenni, az semmi más, mint felemelni a fejed, átzörgetni a funkciódba, felhívni a barátokat, és összedugni a fejeteket, hogy mit tegyünk. Mit tegyünk abban az esetben, amikor az előre eltervezett muszlim hódítók Magyarországon is megteszik, amit elvárnak tőlük, és akkor máris be lehet vezetni az egyes, kettes, hármas, négyes lépcsőjű statáriumot, aminek az eredménye az, hogy már meg sem kérdeznek téged a sorsodról, hanem levisznek oda, ahol éppen szükségük van az életedre.

GI. Joe meghalhat, s jobb lenne úgy élni az életünket, hogy magunk irányítjuk, és nem a média pestise által a kómás osztályon élünk és halunk.

Jakab István

Miért fontos nekem, hogy felébredj?

Egyéb | 0 Comments

Hozzászólás