A 8 napos 7 éjszakás táborban tudatosan megéljük azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető. A legnépszerűbb előadóink közül válogattunk. A tábor meghívott előadói Dienes István, Dienesné Nagy Erika, Dr. Földes László, Horányi Ágnes és Jakab István.

A táborban délelőtt és délután is lesznek előadások, esténként közös beszélgetések. Megismerkedhetünk a Théta Jógával, a Gondolatgyógyászattal, az Extraszenzorikával, Arjurvédikus életmóddal és a TM meditáció különféle fokozataival.

A helyszínen mód nyílik arra is, hogy a jelentkezők maguk válasszanak olyan témákat, amelyekre az előadók másnapra felkészülnek. A tábor alatt vegetáriánus étkezést biztosítunk, mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.

Miért vegetariánus?

Hisszük, hogy a megfelelő tudatállapot és belső egyensúly eléréséhez és fenntartásához nagyon fontos testünk egészséges, tiszta táplálása. Az ételek megfelelő minősége érdekében felhasznált zöldségek, gyümölcsök jelentős részét frissen a supetári piacról, Nerezisca völgyéből származó őstermelőktől szerezzük be. Esténként mód nyílik a vegetáriánus ételreceptek elsajátítására, és az igazán érdeklődők még a konyha rejtelmeibe is benézhetnek. Mivel a tábor programjában sok a meditációt, elményedést igénylő program, ezért a részvételre 16 éves kor fölött van lehetőség.

A létszám korlátozott, az idei évben maximum 30-35 főt tudunk fogadni. A helyeket a jelentkezés sorrendjében, az előleg befizetése után tudjuk biztosítani.

A tábor elvárásaink szerint nagyon sikeres lesz, így jövőre már nagyobb létszámmal szeretnénk megrendezni, ahol mód nyílik majd a gyerekek külön foglalkoztatására is.

Részletek

A tábor helyszíne: Brac szigete, Sutivan
A szállás honlapja: www.sutivan.hu (Villa Adria)
Szállás: Elhelyezés 2+1 fős, illetve 4+1 fős apartmanokban.
Minden apartman tengerre néző terasszal rendelkezik, amely a tengerparttól 200 méterre helyezkedik el.

A strandolásra alkalmas öblök 200 métertől 2000 méter távolságig folyamatosan helyezkednek el, egyéni szimpátia szerint (sekély-ugrálós, kicsi-nagy, kavicsos-sziklás, erdőben-út mellett stb.).

A tábor ára: 320 EUR/fő/hét
Az ár tartalmazza a szállást, napi háromszori vegetáriánus étkezést.
A parton belépőt, parkolódíjat nem kell fizetni.
Az étekezésről: a reggeli svédasztalos, választható.
Ebéd 3 fogás: leves, főétel, köret, desszert.
Vacsora egytálétel, vagy főzelék, vagy saláta, fasírttal.
Minden nap van friss gyümölcs, és nyers zöldségekből álló saláta is.
Diétás szakácsaink glutén, laktóz, stb. érzékenység esetén megfelelő diétás menüt tudnak biztosítani. A jelentkezésnél ezt kérjük előre jelezni.

Utazás: egyénileg
Igény szerint telekocsis megoldás szervezésében segítünk.
További információk, részletes program hamarosan olvasható:
www.vegatabor.hu
Dharmista (Fábián Dóra) 06-30-865-78-89

Jelentkezés

Jelentkezés hamarosan: www.vegatabor.hu/jelentkezes – az űrlap kitöltésével, amely után válaszlevélben küldjük a részletes információkat, az előleg befizetéséhez szükséges adatokat.

Jelentkezéssel egy időben 30% előleg megfizetésével tudja biztosítani a helyét a résztvevő.
A fennmaradó összeget a táborba érkezés előtt kell megfizetni.

Éld meg Önmagad, nyújtózz bele a végtelenbe. Fújd ki magadból a feleslegessé vált érzelmeket, hagyd távol kerülni a múlt megkopott árnyait, s ne siess a jövő ábrándjai felé. Éld meg ezt a jelen pillanatot, s fedezd fel benne az örökkévalóságot!

VNTV Adriai nyári tábor – 2016. augusztus 23-30.

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás