Zöldvér zöldjeinek titka

Nap, mint nap kapunk levelet, hogy hogyan garantáljuk, hogy a zöldjeinkben – búzafű, lucerna, zabfű, árpafű, spenót, kapor – nincsen glutén? Hogyan garantáljuk azt, hogy nem használunk vegyszereket a növényvédelem kapcsán?

Ezzel a kisfilmmel azt szeretném bemutatni, hogy amikor mi aratjuk a zöldeket, akkor még nincsenek kártevők, illetve a zöld füvek még az energiájuk maximumán tudják adni mindazt, amire a testünknek szüksége van, mindazt, amit a természet adhat.

A Zöldvér program nemcsak zöldeket tartalmaz, a klorofil az a nap vére. Egy klorofil szerkezeti képlete szinte megegyezik a hemoglobin szerkezeti képletével. A klorofil és a hemoglobin között egyetlenegy különbség van, amíg a klorofil szívében egy magnézium atom található, addig a hemoglobin szívében egy vas.

Mindkettő nélkülözhetetlen a számunkra. A Zöldvér program mindig arra törekedett, hogy az öt legfontosabb lúgosító ásványt folyamatosan biztosítsa a szervezetnek, ezekkel töltjük a lúgosító puffereinket, ami hosszú távú egészségünket biztosítja.

Nem adunk mást Önöknek, mint amit magunk is elfogyasztunk.

Jakab István

Hozzászólás