Egy a forrás, egy a cél, különböző az út

Amikor rájövünk, hogy életünk alakulásának minden körülményéért mi magunk vagyunk a felelősek, egyszerre érzünk a múltbéli dolgainkkal kapcsolatos felelősség miatt egy kisebb fajta sokkot és bénultságot, majd ezt követően villámként hasít belénk a jövőnk végtelen lehetőségének tere.

Hogy ki, milyen úton-módon, milyen módszerrel és eszközök segítségével halad tovább az úton, hogy ki honnan érkezik el ehhez a felismeréshez és innen hogyan halad tovább, az egyénenként nagyon eltérő, ugyanakkor egy a cél, egy a Forrás.

Hogyan éli meg ezt az utat a parakutatás magyarországi bábaasszonya Carla Galli, a komplementer hipnoterapeuta Kovács Sára Judith, Dr. Földes László, aki többek között akadémikus orvos, természetgyógyász, a kínai alternatív medicina és az extraszenzorika nagy mestere, végül a szimbólumkutató, hit- és bibliaoktató Reiki mester Lekszikov Attila?

Carla Galli, Kovács Sára Judith, Dr. Földes László és Lekszikov Attila kerekasztal beszélgetése a 20 éves, Jubileumi Kombucha Napon 2015. október 17-én.

Moderátor: Fekete Csilla

Hozzászólás