ÉBRESZT A HAJNAL! …avagy Paradigmaváltás a mindennapi életben

Dörzsöld meg a szemed, és ÉBREDJ FEL! Van aki a kakasokkal ÉBRED, van aki délig szunyókál, de előbb-utóbb fel kell ébredni mindenkinek ebből a kábulatból, amibe észrevétlenül belesodródtunk.

Ideje mindenkinek felfognia amit lát, meglátni a csodákat, a megoldásokat. Ideje kinyitni a füleinket és meghallani azokat a harmóniákat melyek a megoldások útjára terelnek. A Paradigmaváltók csapata segít nektek ebben.

Sok út vezet a hegyre, tartsatok velünk, tapossunk egy nagy széles utat, induljunk el rajta kézen fogva, hogy ne kelljen botorkálniuk az eltévedetteknek!

Szlimák Hajni a 80-as évek első női lemezlovasa (dosc-jockey), műsorvezető, kulturális majd ezoterikus témákban publikáló szerkesztő – újságírónő, 4 könyves író, rendezvény – és koncert-szervező valamint zenei producer. Napjainkban megpróbálja forradalmasítani a szemléletváltást. Álláspontja szerint haladni kell a kor szellemével, az egyéni gondolkodásmódban, a családi életben, a gazdaságban, a mezőgazdaságban, oktatásban avagy, az élet minden területén. Kilépni a mókuskerékből!

Vége annak a világnak, amikor leporoltuk régi rongyainkat! Új holmikkal kell feltölteni ruhatárunkat, új eszmékkel, békességgel, szeretettel és nem utcára vonulva, hanem kaméleonként elvegyülve a tömegben. Tegyünk is végre az új eszmékért, elég a fotelforradalomból! Munkálkodjunk közösen azon, hogy egyre több ember lelke világítsa be azt az utat, mely egy újabb Aranykor felé vezethet.

Szeretettel: Szlimák Hajnal – aki ébreszt…

Szlimák Hajnalka előadása a II. VNTV Fesztiválon.

Hozzászólás