Hagyd abba az evést és kezdj el táplálkozni

Van-e kiút az élelmiszerüzlet érzéki ingerléseken alapuló csábító útvesztőjéből? Az ember biológiáját összezavaró, tápláléknak már nem éppen nevezhető, élelmiszerként, ételként eladott és velünk megetetett anyagok hatására, már nemcsak a saját testünkkel veszítettük el a kapcsolatot, hogy az megmutathassa nekünk, hogy mi a számunkra a megfelelő, hanem már az ételek elkészítéséről is kezdünk leszokni. A fizikai testünk táplálásának minősége megmutatja, hogy hogyan viszonyulunk saját magunkhoz, az élethez.

Dharmista Dasi nemcsak meg tudta magát gyógyítani azzal, hogy vette a fáradtságot, és felkutatta, hogy saját maga számára mi a megfelelő étrend, hanem ebben nagy szeretettel segít más embereknek is. Dharmi egészséges, és gasztronómiai élménynek is fantasztikus vegetáriánus és vegán ételkülönlegességeit bárki megkóstolhatja, kipróbálhatja, aki nyáron velünk táborozik.

Tudj meg többet, és nyaralj együtt Dharmista Dasival és Horányi Ágnessel augusztusban, a VNTV Tudatosság és Szeretet Táborban, a Dalmát tengerparton! További részletek ITT!

Dharmista Dasi és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás