Örömmel látjuk, hogy a nyaralásoknak és a szabadidős tevékenységeknek megjelent egy nagyon magas minőségű formája, amit az, aki egy kicsit is igényesebb önmagára, már figyelembe vesz és ennek függvényében választja ki magának a legjobb és a legmegfelelőbb lehetőséget.

Napjainkban már olyan programok, nyaralások és táborok jelentek meg, amik kiegészültek a tudatos életmóddal, amik bevezetnek bennünket egy színvonalas és egészséges életformába. Olyan kiruccanásokra van ma már lehetőségünk, amikor az aktív időtöltés közben, a hely, a természet csodálatos tisztító és feltöltő energiájával összehangolódva, a legmélyebb belső béke tud bennünk megteremtődni. Olyan modern, mondhatjuk úgy is, hogy „dimenzióutazásokat” választhatunk, ahol a külső utazáson túlmenően megteremtődik a belső utazás is. A gondolkodás megváltoztatásával korrigálni lehet életünkben mindazokat a dolgokat, amikkel nem, vagy csak nehezen boldogulunk, de ezt előbb meg is kell tanulnunk.

Ma már lehet olyan intelligens, „okosnyaralást” választani, amely nemcsak a fáradalmak passzív, leeresztő üzemmódban történő kipihenését szolgálja, hanem teljes testi, lelki és szellemi megújulást tesz lehetővé. Az önmagunkhoz és a természethez való visszatérést, továbbá a tudatosságot emelő programok előtérbe helyezik és mindenki számára elérhetővé teszik azokat a legtáplálóbb étkeket, amire a testnek valójában szüksége van, és törekednek a legtisztább információk átadására is, melyek egy kis gyakorlással és ráhangolódással egyre könnyebben felismerhetőbbé válnak bárki számára. Egy ilyen típusú „kiruccanás” olyan befektetés és hozzájárulás lehet a saját életünkben, egy olyan kellemes tanulás és fejlődés, melynek többletenergiája nem múlik el rögtön már a szabadságot követő első héten, hanem folyamatosan fenntartható és újrateremthető.

Ilyen értékekkel megnövelt kikapcsolódást kínál a VNTV nyári tábora is, ahol a nyaralást elismert szakemberekkel lehet együtt tölteni, akik a tábor ideje alatt rengeteg tudást, gyakorlati tapasztalatokat adnak át a résztvevőknek. Előadóink, akik a hétköznapokban rendszerint nehezen elérhetők, a tábor ideje alatt mindenkinek személyesen a rendelkezésére állnak és nemcsak új tudást adnak át, hanem akár egyénileg is segítséget tudnak nyújtani az életükben elakadt dolgok továbblendítésében is.

A 2017. évi VNTV Tudatosság és Szeretet Nyári Tábor előadói és a tervezett önmegismerő, önfeltáró, önteremtő program a következő:

Jakab István: A stabil teremtő állapot fenntartása a megfigyelő állapot segítségével, vízprogramozás, inga használat, belső mentálfókusz kialakítása, földsugárzás mérés tenyérdiagnosztikával, belső szkennelés.

Balogh Csilla: Önszeretet, önbecsülés, valamint az életünket akadályozó feldolgozatlan tudatalatti traumák feloldása a nagy sikerű ThetaHealing technikával, teremtő és tisztító meditációk.

Dr. Földes László: Extraszenzorika, vagy „érzékeken kívüli érzékelés“ más néven a 6. érzékkel való észlelés. A különféle növények, tárgyak, fémek szellemi tartalma, energetikai információja.

Dienes István: Tudatfizika, mi a gondolat, honnan ered milyen kapcsolatban áll a tudatmezővel? Amikor tudatosan felfogunk egy gondolatot mit kezdhetünk vele, van e teremtőképessége? Transzcendentális Meditáció

Dienes-Nagy Erika: Árjuvédikus életmód, tudat-alapú oktatás

Horányi Ágnes: Minden reggel lélekjóga, testi- lelki traumák kioldása, test-lélek-szellem és testen belüli egyensúly, harmónia és belső béke megteremtése, a jóga hatékonyságának növelése ThetaHealinggel, légzéstechnikák és meditációk.

A táborban Dharmista Dasi gondoskodik a legjobb minőségű alapanyagokból készített indiai, egészséges, tápláló, vegetáriánus ételkülönlegességekről, a felejthetetlen gasztronómiai élményekről.

A csodálatos tengerparti környezet, a szikrázó napfény, a sós víz és levegő teljes külső tisztulást, a legnagyobb szeretettel elkészített egészséges étkek, a jóga és a meditációk pedig a belső tisztaság állapotát teremtik meg a résztvevőkben. Az egész hetes program intenzív tisztulást, tudati emelkedést eredményez a szeretet energiájának, állapotának tudatos megélése, megtapasztalása által. A különleges programok közül szabadon lehet válogatni, semmi sem kötelező, hiszen ez a tudatos, szeretetteljes légkör akkor is hozzásegít a megújuláshoz, a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséhez, ha valaki egyszerűen csak jelen van ott, és pihen.

Helyszín: Brac sziget, Sutivan, Horvátország
Időpont: 2017. augusztus 23-31.

Jelentkezés és további információk a www.vegatabor.hu/tabor/vntv-tudatossag-es-szeretet-tabor oldalon.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Gyere velünk nyaralni!

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás