A lélek nyelve a betegség

Közelednek az ünnepek és ahány ember, annyiféle érzés kavarog a szívünkben, a lelkünkben ezzel kapcsolatban. Sokak már nincsenek közöttünk, vagy velünk, akik ilyenkor szinte elviselhetetlenül hiányoznak, de arra talán nem gondolunk, hogy saját magunktól, a legtermészetesebb önvalónktól, a mi legszerethetőbb lényünktől, akik valójában vagyunk, mennyire eltávolodtunk.

Mindenkit nem hozhatunk az ünnepekre vissza, de az életben nincs nagyobb ajándék annál, mint ha valakit, vagy valakiket hozzásegíthetünk ahhoz, hogy visszavezessük őket önmagukhoz. A legnagyobb öröm kézen fogni másokat és segíteni nekik megtalálni elvesztett, elfeledett önmagukat. Sokan éreznek elhivatottságot arra, hogy az emberekben felébresszék újra az igaz szeretetet, a békét, saját maguk elfogadását, önbecsülését, és mindent megtesznek ennek érdekében. Mindent adnak, amit csak adhatnak. Megosztják másokkal a tudásukat, a figyelmüket, a szabadidejüket és közben folyamatosan önmagukon is munkálkodnak, hogy minél többet, egyre magasabb színvonalon és tisztább minőségben nyújthassanak embertársaiknak.

A XXI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál ebben az évben még tovább fokozza mindazt, amit az eddigi 20 évben nyújtott. Fantasztikus előadók, művészeti műsorok, ingyenes kezelések és mérések, workshopok és a legnagyobb hazai kiállítói vásár várja a kedves látogatókat idén is a Villányi úti Konferencia Központban, 2017. december 3-án, egész nap. Információk: Természetgyógyász Magazin, www.tgy-magazin.hu Az ünnepekre, a szeretetre ráhangolódni nincs is ennél a rendezvénynél tökéletesebb alkalom!

Paulinyi Tamás és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás